Politie Zuid-Holland-Zuid

15/5 Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

, 15-05-2006 o Persberichten district II

KORTSLUITING
LEERDAM- Op zondagmiddag 14 mei 2006 omstreeks 17.00 brak brand uit in een auto welke stond in een werkplaats aan de Industrieweg. In de loods stond een Porsche 911 die men aan het restaureren was. Vermoedelijk is in het interieur kortsluiting ontstaan en raakte de auto in de brand. Op het moment dat de brand uitbrak was er niemand aanwezig. Een alerte buurman bluste de brand en de brandweer kon zich beperken tot nablussen en het ventileren van de werkplaats. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het schadebedrag is vooralsnog onbekend.

MOTORRIJDER ONDERUIT
GORINCHEM- Een 47 jarige man uit Roosendaal is met zijn motor onderuit gegaan. Dit gebeurde op zondagavond 14 mei 2006 omstreeks 18.10 uur op het verkeersplein Gorinchem. De man schatte de bocht, komende van de afrit Gorinchem vanaf de Rijksweg A15 en gaande in de richting van de Banneweg, verkeerd in. Hij verremde zich, ging onderuit en gleed daarna met zijn motor onder de vangrail. Hij had geen zichtbaar letsel, maar werd uit voorzorg toch voor controle per ambulance overgebracht naar het Beatrixziekenhuis.

HUISELIJK GEWELD
SLIEDRECHT- Een 42 jarige man uit Sliedrecht is aangehouden wegens huiselijk geweld. Dit gebeurde op zondagavond 14 mei 2006 omstreeks 21.45 uur in een woning aan de Sperwerstraat. De man mishandelde zijn vrouw. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en daarna ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

RIJDEN ONDER INVLOED
GORINCHEM- Op maandagochtend 15 mei 2006 omstreeks 00.30 uur is in de Twijnderstraat een 30 jarige man uit Gorinchem door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij net boven de streep (270 ug/l). Na verhoor is hij met een rijverbod van 1 uur heengezonden. De politie maakt proces-verbaal