Gemeente Utrecht

Domtoren in goud voor de heer dirk de ruijter

Op zaterdag 13 mei jl. heeft loco-burgemeester mevrouw drs. A.C. den Besten een Domtoren in Goud uitgereikt aan de heer Dirk de Ruijter. De heer De Ruijter ontving de Domtoren in Goud voor zijn bijzondere verdiensten voor voetbalvereniging D.W.S.V.

De heer De Ruijter (87) was in 1937 mede-oprichter van voetbalvereniging D.W.S.V. Later werd hij actief als bestuurslid en vrijwilliger. In de periode van 1959 en 1973 was De Ruijter tweede secretaris. Later was hij enkele jaren voorzitter van de voetbalvereniging. Onder zijn leiding vierde D.W.S.V. in 1981 het 50-jarig jubileum.

Daarnaast zette De Ruijter zich ook in als vrijwilliger voor de voetbalvereniging. Hij haalde onder meer wekelijks oud-papier op, verzorgde de administratie en de levering van de toto en lottoformulieren.

De Domtoren in Goud is een op 24 februari 1998 door Burgemeester en Wethouder van Utrecht ingestelde blijk van waardering voor vrijwilligers die zich langdurig voor de stad en het vrijwilligerswerk hebben ingezet.

Noot voor de media:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.C.M. Kuperus, Chef kabinet en Externe Betrekkingen, tel. 030 - 286 10 41.