Bredase Hockeyvereniging Push


15-05 - Mini van de week bij de 8 tallen

Mini van de week bij de 8tallen

Dit jaar hebben we weer een traditie in ere hersteld met het meedoen van de mini van de week bij Dames 1. Dit hield in dat 1 meisje per 8tal team (en we hebben M8D1 t/m M8D8) met Dames 1 de thuiswedstrijd mocht meebeleven. Vaak moest er worden geloot wie er per team mocht gaan. Om 11.00 was het altijd verzamelen bij het clubhuis alwaar de keepster Claire de meisjes kwam ophalen voor de gezamenlijke teambespreking.

Soms was dit bij Hotel Brabant met een lekker drankje erbij om eventjes alvast te wennen, een andere keer gewoon bij Push in de kleedkamer.

Bij het inlopen werd er druk mee ingelopen, bij het inslaan moest er toch, ivm gevaar voor de hard geslagen ballen, worden plaatsgenomen op de bank. Het beheren van de waterflessen en het toeroepen van aanmoedigingen waren de volgende opdrachten. In de winter viel dat niet mee 2x 35 minuten stilzitten in de kou en vaak was er mijn advies om zich vooral warm aan te kleden.

Tijdens de rust mochten de meisjes bij de Peptalk zijn en daarna weer plaats nemen in de Dug out. Na de wedstrijd werd er een foto gemaakt met de speelsters en was het even wachten in de kleedkamer totdat iedereen weer fris was gedoucht en dan op naar de derde helft in het clubhuis.

Hoewel het resultaat niet altijd was zoals we allemaal hoopten, waren de kinderen altijd zeer enthousiast na de wedstrijd en hadden ze het heel erg naar hun zin gehad.

Helaas was het voor de laatste mini van de week van dit seizoen een beleving met een verdrietig randje omdat Push degradeerde uit de Hoofdklasse maar top van Dames 1 dat ze, ondanks hun verdriet, toch de mini bleven begeleiden.

Ik heb het leuk gevonden om de minis aan te leveren, Dames 1 vond het heel leuk om jullie te begeleiden Eefje, Aafke, Suus, Chris, Ruby, Maud, Evelien, Maxime en als extra mini nog Fabienne en danken jullie via het onderstaande voor jullie aanwezigheid.

Al jullie genomen fotos mogen jullie naar mij sturen dan zal ik ervoor zorgen dat deze bij Dames 1 terecht komen.

Bijgaand nog een foto van de kleedkamer (helaas van vorig seizoen) als jullie ook zo benieuwd zijn geworden naar deze speciale kleedkamer van Dames 1.

Yvonne Schouten

Coödinator 8tallen meisjes

De belevingen van Dames 1 met de minis van de week

Op de eerste plaats willen wij alle minis van de week, ouders, vriendjes en vriendinnetjes daarvan, bedanken voor de enorme steun en gezelligheid tijdens onze thuis wedstrijden afgelopen seizoen. Jullie waren allemaal kanjers!!

Elke thuiswedstrijd stond er om 11 uur bij het clubhuis een mini van de week te wachten.

De ene keer was het een enorme kletskous en de andere keer een wat stillere meid maar stuk voor stuk hebben we aan jullie allemaal goede herinneringen overgehouden.

De een nam een shirt mee voor de handtekeningen, de ander een papier of schrift.

Daar mochten wij lekker op kliederen maar jullie hadden in onze kleedkamer zelf een eigen muur gekregen die wij de mini-muur noemden.

Alle minis hebben daarop een mooie boodschap achter gelaten voor Dames
1.

Al die monden van de meiden stonden ver open toen ze de kleedkamer van dichterbij konden bekijken, er hangt van alles en we hebben er altijd een gezellig muziekje aan staan.

Mocht je nou geen mini zijn geweest maar toch nieuwsgierig? Vraag gerust eens aan een van ons of je een kijkje in de kleedkamer van Dames 1 mag komen nemen.

Er zijn ook heel wat fotos en videos gemaakt en eigenlijk zijn we heel benieuwd of die gelukt zijn ! Verder hebben we zelfs gelukspilletjes, eh snoepjes gekregen en jullie raden het al die zijn allang op.

Wat we ook erg leuk vonden is dat jullie altijd alles mee hebben gedaan, zelfs de warming-up, erg knap hoor want dat is nou niet echt makkelijk.

Ook al wonnen we niet altijd, jullie vrolijkten ons altijd weer op.

Wij hebben een hele leuke tijd met jullie gehad en hopen dat er volgend jaar weer zoveel meiden klaar staan voor ons.

Wij kijken er nu alweer naar uit.

Heel veel groeten van Dames 1:

Catrien, Carien, Irene, Valerie, Saskia, Djamilla, Tatache, Sofie, Sophie, Sofie, Sabine, Lindy, Anne, en Claire