Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

15 mei 2006

Zutphen - Aanhoudingen ivm mishandeling

De politie heeft op zondag (14-05) rond 04.10 uur twee Zutphenaren (16 en 18) aangehouden. Ze worden verdacht van mishandeling van een 25-jarige plaatsgenoot op de Houtmarkt rond 03.30 uur. De man verklaarde zonder duidelijke redenen te zijn geslagen en geschopt door het tweetal en moest zich onder behandeling van een arts stellen. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht.

Zutphen - Aanhoudingen bij familieruzie

De politie heeft op zondagavond (14-05) bij een familieruzie in het Waterkwartier twee Zutphenaren (31 en 57) alsmede een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. Eerder op de avond was de politie al ter plaatse geweest maar toen leek de ruzie bijgelegd en was politie-inzet niet nodig.

De tweede keer moest men wel ingrijpen omdat er onder meer klappen met een aluminium buis zouden zijn uitgedeeld. Het drietal werd ingesloten voor nader verhoor.

Klarenbeek - Diefstal hogedrukreinigers

Bij een bedrijfsinbraak aan de Zutphenseweg werden van zaterdag op zondag (13/14-05) een drietal hogedrukreinigers ontvreemd. De dief kwam binnen door het forceren van de toegangsdeur. De apparaten zijn van het merk De Laval en de totaalwaarde bedraagt circa E 3000,-.

Voorst - Inbraak supermarkt

Aan de Schoolstraat werd op maandag (15-05) rond 01.30 uur ingebroken in een supermarkt. De ruit van de voordeur werd vernield. Ontvreemd werden kassalades en geldbakjes met geld en spaarzegels. De kassalades werden later die nacht leeg aangetroffen in Wilp.

Lochem - Magnetron vliegt in brand In een woning aan de Zuiderbleek ontstond op zondag (14-05) rond 12.45 uur een keukenbrand door een magnetron. De zoon des huizes had een pizza in de magnetron gedaan en zag opeens vlammen uit het apparaat komen. De brandweer kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Er ontstond de nodige rook- en roetschade. Stichting Salvage is in kennis gesteld.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, tel. 055 - 548 6052

---- --