Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt verdachte situatie (2)

Datum: 15-05-2006
Tijd bericht: 13:45
Plaats: Venray
De politie Limburg-Noord is nog steeds druk doende met het onderzoek in een pand aan de Poststraat waar donderdagmiddag rond 17.00 uur een verdachte situatie werd aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat er in de nacht van woensdag op donderdag in dat pand mogelijk een misdrijf heeft plaatsgevonden.

De politie houdt er inmiddels nadrukkelijk rekening mee dat er een verband is met de vermissing van een 19-jarige en 23-jarige man uit Venray. Deze twee mannen worden sinds de nacht van woensdag op donderdag vermist.

In een loods trof de politie een reeds geruimde hennepkwekerij aan terwijl bij het pand ook bloedsporen waren te zien. De technische recherche is nog volop bezig met het uitgebreide sporenonderzoek. De politie trof in de loods een kwekerij van circa 500 hennepplanten aan die inmiddels waren geruimd door onbekenden. Tevens werd randapparatuur aangetroffen. Er is niemand aangehouden.

De politie is op zoek naar informatie in verband met deze zaak en vraagt getuigen zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

In verband met het onderzoek kunnen er verder geen mededelingen gedaan worden.