Ingezonden persbericht


Persbericht

LANCOM Systems lanceert zijn partnerprogramma LANvantage in Nederland

Resellers en systems integrators profiteren van krachtige marketing- en verkoopondersteuning

Tilburg, 15 mei 2006 - LANCOM Systems, leverancier van betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen, introduceert een nieuw partnerprogramma voor partners in Nederland: LANvantage. Dit programma is bestemd voor systems integrators en resellers. LANvantage-partners verkopen de LANCOM-hard- en -software voor Virtual Private Networks (VPN's), Voice over IP (VoIP) en draadloze Local Area Networks (LAN's). Het partnerprogramma is ingedeeld in een basislidmaatschap en drie partnerniveaus: LANCOM Partner, LANCOM Advanced Partner en LANCOM Solution Partner. Deelnemers aan dit programma profiteren onder andere van direct persoonlijk contact met LANCOM, toegang tot de partnerportal, Nederlandse marketing- en verkoopondersteuning en gratis technische en verkooptrainingen, ook op locatie.

LANvantage is maximaal afgestemd op de specifieke activiteiten en expertise van partners. Deze partijen hebben aangegeven hun kennis op het gebied van LANCOM-technologie actief te willen verbreden. Zo bezoeken ze de trainingen en/of nemen ze deel aan de kosteloze LANupdate-roadshows. Resellers en systems integrators die direct leveren aan eindgebruikers, komen in aanmerking voor de status LANCOM Partner of LANCOM Advanced Partner. LANCOM Solution Partners zijn gekwalificeerde systems integrators met een sterke focus op de levering van LANCOM-oplossingen. Zij realiseren op deze producten een hogere halfjaarlijkse omzet.

"LANCOM verkoopt uitsluitend via het indirecte kanaal", zegt Jan Buis, Country Manager Benelux van LANCOM. "De reden hiervoor is, dat we van mening zijn dat resellers en systems integrators exact weten wat er speelt in de markt en welke behoeften eindgebruikers hebben. De product- en oplossingsgerichte kennis van onze partners is een belangrijk fundament voor de ontwikkeling van krachtige LANCOM-oplossingen. Partners staan dan ook centraal in onze strategie. Op basis van informatie-uitwisseling, ondersteuning op maat en trainingen vergroten we de succeskansen, zowel van onze partners als van LANCOM."

Voor meer informatie over of registreren voor het LANvantage-partnerschap: www.lancom-systems.nl

*****

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Wenen, Madrid, Tilburg en Praag. Ralf Koenzen en Ulrich Prinz hebben het bedrijf opgericht en zijn de Managing Directors.



Ingezonden persbericht