Ingezonden persbericht


Blackstrap Steal My Horses and Run

BLACKTRAP KOMT MET VOORLOPER NIEUWE ALBUM!

Aankomende week zal Blackstrap in een viertal concerten doen in Nederland. Dit in verband met de La Luna tour. Tijdens de tour zal Blackstrap promotie maken voor hun aankomende album 'Steal My Horses And Run'. Van het album komen nu digitaal via YOUMAKEMUSIC.COM vier nieuwe songs uit.

In 2003 verscheen het debuut album van Blackstrap in de Benelux via Idol Media/Sony in Scandinavia via V2 en in de Japan bij Vinyl Junkie. Nu drie jaar later komt de band met vier nieuwe nummers welke voorlopers zijn op het album Steal My Horses And Run' die september in de Benelux zal verschijnen.

De vier nieuwe nummers 'winning speech' (single), 'repulsion', 'lay down low' en 'i burned your town' zijn nu exclusief te downloaden bij YOUMAKEMUSIC.COM

Tijdens de live concerten en in de YOUMAKEMUSIC.COM shop kunnen mensen een ticket/CD-R kopen met een unieke code. De code geeft toegang tot de vier tracks die vervolgens te downloaden zijn. De CD-R wordt meegeleverd om de nummers er zelf op te zetten. De ticket/CD-R geeft ook zes euro korting op het nieuwe album 'Steal My Horses And Run' wanneer het uitkomt in september.

La Luna on the Road waar Blackstrap en ook Campsite aan meedoen, is niet alleen muziek, maar er wordt ook gezorgd voor een echte "La Luna" sfeer, dat het meest doet denken aan de huiskamer van een opa en oma van 20 jaar geleden. De sfeer wordt gecreëerd door middel van oude lampen, schilderijen, turkse tapijten en onze geliefde MC Miranda van Holland, die niet alleen het podium, maar ook het publiek zal doen wanen in haar huiskamer.

Het initiatief is ontstaan naar aanleiding van het door Miranda van Holland en het Flevofestival gecreëerde en geslaagde 'La Luna' podium. Door het aanhoudende succes is boekingskantoor Primal Grunt vorig jaar gestart met de 'La Luna on the Road' tour. Dit jaar ging de tour onder andere de volgende podia langs of zullen ze nog aan doen; Ekko (Utrecht), Paard van Troje (Den Haag), De Kelder (Amersfoort), W2 (Den Bosch), Goudvishal (Arnhem), Desmet studio (Amsterdam), Vera (Groningen) en vele andere locaties.

Dit zijn de tourdata voor aankomende week:

18 mei, Villa 29, Barneveld
Blackstrap
Boilersuit
Aestrid

18 mei, Ekko, Utrecht
Campsite Void of Air Satellite7 19 mei, W2, Den Bosch Blackstrap Campsite Benjamin Winter

20 mei, De Piek, Vlissingen Blackstrap Campsite Eleven 21 mei, Goudvishal, Arnhem Blackstrap Campsite Eleven Benjamin Winter

Voor meer informatie of voor een promo van de vier nieuwe nummers kunt u contact opnemen met: Jair Sagstrom - 06 24600116
jair@sallyforthrecords.com www.sallyforthrecords.com
www.lalunaweb.nl
www.blackstrap.net