AutoRai

Nissan scoort met nieuwe Note

(5/15/2006)
De Nissan NOTE valt in de smaak bij de Nederlandse autoliefhebber. Sinds de introductie van deze nieuwe compacte gezinsauto in maart heeft het merk al bijna 4.000 exemplaren verkocht. De jaardoelstelling is met 1.400 stuks bijgesteld naar 5.000.
Al voor de marktintroductie was duidelijk dat Nissan met de NOTE een sterke troef in handen zou hebben. De combinatie van een fris design met een multifunctioneel, bijzonder ruim interieur en een slimme uitrusting is met name voor jonge gezinnen ideaal. Inmiddels heeft de NOTE de hooggespannen verwachtingen meer dan waargemaakt.

In iets meer dan een maand namen ruim 800 gelukkige eigenaars hun nieuwe NOTE in ontvangst, en noteerden de Nederlandse Nissan-dealers nog eens ruim 3.000 orders. Daarmee was de NOTE in de maand april de bestverkochte auto in zijn segment. Een groot deel van dit verkoopsucces komt voor rekening van de First NOTE, die als extra rijk uitgerust introductiemodel tot 28 april te bestellen was. Veel dealers hebben tijdig op het succes van de NOTE geanticipeerd en hebben extra First NOTE's ingekocht zodat deze ook nu nog leverbaar is.

Ook opvallend veel niet-Nissan-rijders kiezen voor de ruime gezinsauto. Velen winnen informatie in via www.autotrack.nl. Op deze site werd van de NOTE â na de Volkswagen Golf â de meeste informatie opgevraagd.

Veelzijdig
Geheel overeenkomstig het veelzijdige karakter van de NOTE, kent deze een veelzijdig leveringsprogramma met niet minder dan twaalf uitvoeringen. De prijslijst begint bij de NOTE 1.4 Pure, met een prijs van 15.995 euro. Met name voor de uitvoering met de 110 pk sterke
1,6-liter benzinemotor bestaat momenteel veel belangstelling bij klanten. Deze is in drie uitrustingsniveaus (Visia, Acenta, Tekna) leverbaar, eventueel in combinatie met een automatische transmissie. De NOTE 1.6 Visia is er vanaf 17.745 euro. Vanzelfsprekend levert Nissan de nieuwe NOTE ook met een efficiënte 1,5-liter dCi-dieselmotor (68 en 88 pk). In Visia-trim staat deze op de prijslijst voor een bedrag van 20.245 euro.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster