Mei 2006

Nieuw: Maastricht verkennen op de Vespa
Italiaanse vrijheid in het zuiden dankzij designhotel La Bergère In Maastricht is designhotel La Bergère begonnen met een nieuw, Italiaans getint initiatief: de stad verkennen op een Vespa. Met behulp van een Navirent-navigator is het mogelijk om eenvoudig diverse routes af te leggen. Design, kunst, architectuur, culinair, alles is te bewonderen met de Vespa.
Afbeelding In het jaar dat de Vespa zijn 60ste verjaardag viert, introduceert Designhotel La Bergère een uniek concept in Nederland. "La Dolce Vita in Maastricht."

Rome
Directeur Rino Soeters leerde het fenomeen 'excursie op een Vespa' in Rome kennen. "Het vervelende vond ik echter dat ik niet zelf mocht rijden, ik zat achterop bij een chauffeur en daardoor was het iets minder 'vrijheid blijheid'.

Zelf rijden
'Daarom hebben we ervoor gekozen dat je op onze Vespa's zelf mag rijden. Vanzelfsprekend zijn de Vespa's ook te huur voor niet-gasten van het hotel. Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief een unieke toevoeging is aan de vele manieren waarop je Maastricht kunt ontdekken.'

Eigen design
Voor de Vespa's van La Bergère is speciaal een eigen design ontworpen. De kenner van het Limburgse goede leven - Jo Cortenraedt - maakte onlangs de allereerste Vespa-rit vanuit het hotel. Veel gasten van de stad volgden hem sindsdien.

Arrangement:
Een arrangement 'Maastricht per Vespa' is er al vanaf EUR 79,- p.p.p.n.

Noot voor de redactie,