Ingezonden persbericht


Persbericht

Samenwerking Ezwim en Pridis op gebied van vast en mobiel telecom management

Ezwim en Pridis gaan samenwerken op het gebied van vast en mobiel telecom management: de producten Ez-Mobile/Fixed van Ezwim en Florin/Calacsy van Pridis kunnen voortaan dan ook als één geheel pakket worden aangeboden. Hierdoor ontstaat de meest complete en veelzijdige telecom management-oplossing voor de zakelijke markt. De telecom-oplossing van Ezwim en Pridis levert bedrijven al gauw meer dan 20% besparingen en efficiëntieverbeteringen op.

"Onze samenwerking resulteert in een unieke totaaloplossing", aldus Johan van Oostveen, directeur van Pridis. "Hiermee overtreffen we de bestaande deeloplossingen qua product, dienstverlening en commercieel model". Directeur Ron van Valkengoed van EZWIM: "Het verheugt ons dat we zo'n sterke en betrouwbare partner als Pridis bij onze klanten kunnen introduceren".

De samenwerking voldoet aan een essentiële marktbehoefte. De Ezwim-sterkte op het gebied van kostenmanagement en beheer van mobiel vult de de traditionele Pridis-sterkte op het gebied van vaste telecom-management en bereikbaarheid perfect aan. Zakelijke klanten krijgen de mogelijkheid om de facturatie, contract managment, fiscaliteit, rapportage, bereikbaarheid, administratie, kostenallocatie voor alle vaste en mobiele telecom-stromen heel eenvoudig inzichtelijk te maken en onder controle te houden.

Samen ondersteunen Ezwim en Pridis momenteel meer dan 1,2 miljoen actieve gebruikers van hun producten. De combinatie van bewezen out-of-the-box oplossingen met een variabele kostenstructuur op basis van een cafetatiemodel sluit optimaal aan bij de marktvraag om flexibiliteit.

Pridis CT Products

Pridis Computer Telephony Products BV is een zelfstandige Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie-management software. Door geavanceerde CTI-applicaties te koppelen aan reeds bestaande mogelijkheden wordt communicatie een stuk eenvoudiger, transparanter en voordeliger. De kracht van Pridis CTI-software wordt steeds meer onderkend. In de praktijk blijken de ervaring van telecom en de snelheid van IT een waardevolle combinatie te vormen. Onder meer de overheid en gezondheidszorg maken intensief gebruik van de Pridis-applicaties.

De producten van Pridis vinden hun weg naar de klant via een uitgebreid dealernetwerk in Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Vanuit het Pridis hoofdkantoor in Nijkerk wordt ondersteuning gegeven, onder andere in de vorm van trainingen.

Met ruim tien jaar ervaring in de markten van telecom en data is Pridis in staat snel en effectief te anticiperen op zowel technologische als prijstechnische ontwikkelingen.