Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Selectiebeleid heeft geen invloed op kansen Oranje

15 mei 2006 - Het selectiebeleid van bondscoach Marco van Basten heeft volgens veel Nederlanders geen invloed op de kansen van Oranje. Op de website van het online wedkantoor Unibet zijn de noteringen van de wedstrijden van het Nederlands elftal hetzelfde gebleven, ondanks het thuisblijven van topscorer Klaas-Jan Huntelaar. Nu het WK-voetbal steeds dichterbij komt, wagen steeds meer Nederlanders een gokje via internet.

Ruud Verdellen, Marketing Manager van het online wedkantoor Unibet: "Het WK-voetbal in Duitsland is bij uitstek geschikt voor leuke weddenschappen. De wedstrijden zelf brengen natuurlijk de nodige spanning met zich mee, maar door deze entertainment-elementen er aan toe te voegen, maken we het wereldkampioenschap spannender en leuker dan ooit."

Droomfinale
De WK-weddenschappen zijn natuurlijk voor een belangrijk deel Oranje-getint. Wie ervan overtuigd is dat Nederland de finale haalt, kan goede zaken doen. Wie inzet op een finale tussen Nederland en Duitsland krijgt voor elke ingezette euro maar liefst 45 euro uitbetaald. Andere finales waarop flink kan worden gewonnen, zijn: Nederland - Brazilië (22 keer de inzet)
Nederland - Argentinië (40 keer de inzet)
Nederland - Italië (50 keer de inzet)
Nederland - Frankrijk (55 keer de inzet)
Nederland - Engeland (70 keer de inzet)

Ruud Verdellen: "De WK-koorts lijkt nu wel begonnen. Maar voor ons is dit nog maar het begin. Ik kan er nog niet al te veel over zeggen, maar wij komen vlak voor de aftrap van het WK met een unieke Europese weddenschap waarmee een prijs van vele tienduizenden euro's gewonnen kan worden. En dat terwijl je gratis kunt wedden!"


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht