Ingezonden persbericht


Amersfoort, 15 mei 2006

NIEUWSBERICHT

Conceptronic introduceert de innovatieve Grab`n'GO Media adapter to TV

Dit bijzondere apparaat speelt films, muziek (b.v. MP3's) en foto's af op je TV!

De Conceptronic Media Adapter to TV is de ultieme media interface om een USB harddisk, USB geheugen stick of meerdere geheugenkaarten die films, foto's en/of muziek bevatten aan te sluiten op de TV. Dankzij de ingebouwde aansluitingen zoals composiet, S-video en VGA, kan de CMEDHOST probleemloos worden aangesloten op een TV, monitor of beamer. Wanneer je al in het bezit bent van een externe hard disk, dan kun je deze vanaf nu gemakkelijk aansluiten op je TV. De media adapter werkt alleenstaand (als een media apparaat is aangesloten) en ondersteunt alle populaire bestandsformaten zoals XviD, MPEG 1/2/4, JPEG, MP3,AVI,WMA, VOB, SVCD, CD en VCD. Omdat de media adapter afhankelijk is van externe data is deze zeer eenvoudig te gebruiken en multifunctioneel.

Aansluitschema CMEDHOST Gereed in 3 stappen!
In slechts 3 stappen kun je genieten van alle mogelijkheden die de Media Adapter to TV biedt. Verbind de CMEDHOST met de TV via composiet, scart of S-video, sluit vervolgens een USB hard disk, USB geheugenstick of geheugenkaart aan de Media Adapter to TV en voilà, je kunt films of foto's bekijken of je favoriete muziek afspelen op TV. Tevens bevat deze media host een afstandsbediening, stroom adapter, composiet kabel, S-video kabel en Scart adapter, dus je hoeft niet terug naar de winkel om alsnog een andere kabel te kopen.

Leun achterover en relax met de Media adapter to TV!

De CMEDHOST is beschikbaar in juni 2006.
De verkoop adviesprijs is 119,00 inclusief B.T.W.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company)
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: +31 (0)33 ­ 45.49.450
Fax: +31 (0)33 ­ 45.49.460
E-mail: info@conceptronic.net
Internet: www.conceptronic.net
Micro site: grabngo.conceptronic.net

---- --