Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Man mishandeld

Huizen, 15-05-2006 o Een 21-jarige inwoner van Huizen is in de nacht van zaterdag op zondag door een onbekende automobilist mishandeld.

Rond 04:10 uur zagen agenten een vechtpartij ontstaan tussen twee mannen waarop de twee uit elkaar werden gehaald. Een van de mannen, een 21-jarige inwoner van Huizen, gedroeg zich hierbij agressief naar de agenten. Uiteindelijk vertrok hij op zijn fiets in de richting van de Oostermeent. Korte tijd later kwam er een melding binnen dat een fietser op de Huizermaatweg was mishandeld door een automobilist. Toen agenten ter plaatse kwamen herkenden zij de 21-jarige Huizer. Hij verklaarde te zijn mishandeld door een hem onbekende autmobilist die hem tegemoet was komen rijden. De auto was gestopt en de bestuurder had de Huizer in zijn gezicht geslagen. Hierdoor was hij gevallen. Toen de automobilist wilde doorrijden schopte de 21-jarige man tegen de voorkant van de auto. De bestuurder stapte weer uit en sloeg en schopte de fietser opnieuw. De Huizer raakte gewond aan zijn rechteroog en heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

De politie Gooi en Vechtstreek is een onderzoek naar het voorval gestart en is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900 88 44.