Bredase Hockeyvereniging Push


15-05 - PUSH STRAFBALLENCOMPETITIE;

voorrondes voor nationale kampioenschappen

De KNHB organiseert in samenwerking met Bovelander & Bovelander voor de achtste maal de Nationale Shell Strafbalcompetitie. Dus ook komend jaar hebben de jongens en meisjes van Push weer kans om strafbalkampioen of kampioene van Nederland. Vorig jaar was onze vereniging erg goed vertegenwoordigd in de finale in Amsterdam. Liefst 3 Pushleden haalden de finaleronde in Amstelveen. Helaas werd niemand Nederlands kampioen.

Door Push mogen ook dit jaar weer 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster naar het districtkampioenschap worden gestuurd. Voorwaarden van deelname is dat deelnemers op 8 juli 2006 nog 16 jaar moeten zijn.

In principe wordt op één avond (eind mei) bepaald wie er naar de districtskampioenschappen door mag. Bij Push wordt via een strafballenselectie bepaald wie er door mogen gaan. De voorrondes zijn in mei. De exacte datum en tijd moet nog worden bepaald en is afhankelijk van het aantal deelnemers dat zich vooraf opgeeft.

Het districtkampioenschap wordt in Breda gehouden op ZONDAG 18 juni van 10.30 uur tot 13.30 uur. De finale is op 8 juli 2006 tijdens de Rabobank Champions Trophy in Amstelveen (Wagener Stadion).

Opgeven om mee te doen alleen maar digitaal

Om aan de voorrondes bij Push mee te doen moet je via de mail opgeven bij Marlouke de Krijger via E-mail: marlouke@push.nl.

Opgeven kan tot uiterlijk 15 mei 2006. Om mee te doen is het belangrijk dat je in ieder geval ook kijkt of je op 18 juni en 8 juli niet met vakantie bent. Ook mag je op 8 juli nog geen 17 jaar zijn.

Via de website wordt de exacte datum en tijd van de voorronde bij Push doorgegeven.