Gemeente Den Haag

Vanaf maandag 15 mei a.s. begint het onderhoud van het asfalt aan de Middachtenweg, tussen het Erasmusplein en de Guntersteinweg. De voorbereidende werkzaamheden duren tot en met vrijdag 30 juni. Aansluitend wordt de Middachtenweg van maandag 3 juli tot en met zaterdagochtend 8 juli a.s. geasfalteerd.

Voorbereidende werkzaamheden
Van maandag 15 mei tot en met vrijdag 30 juni a.s. vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Er wordt dan aan de banden en de goten langs het asfalt gewerkt. Om dit veilig uit te kunnen voeren moet de rijweg worden versmald. Hierdoor is in deze periode per rijrichting slechts één rijstrook voor het autoverkeer beschikbaar.

Asfaltering
Het asfalteren gebeurt van maandag 3 juli (06.00 uur) tot en met zaterdagochtend 8 juli (06.00 uur). De plaats waar wordt gewerkt is in deze periode helemaal afgesloten voor het autoverkeer. Het autoverkeer richting Rijswijk wordt dan omgeleid via de Erasmusweg, Loevesteinlaan, Schaapweg en de Generaal Spoorlaan. Het verkeer richting het Erasmusplein wordt omgeleid via de Generaal Spoorlaan, Schaapweg, Loevesteinlaan en de Erasmusweg. De omleidingen worden met borden aangegeven. Voetgangers en fietsers worden langs het werk geleid.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, is te vinden op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.