Ingezonden persbericht


`

Vrouwennetwerk bekijkt het van een andere kant

Maandag 15 mei aanstaande houdt Stichting Vrouwennetwerk Rotterdam haar maandelijkse netwerkbijeenkomst. Deze keer bekijkt het netwerk de Nederlandse samenleving eens van een andere kant: namelijk met de blik van vrouwen met een allochtone achtergrond. Cemile Sezer, directeur van Sezer Consult, verzorgt de inleiding en leidt de discussie.

Interculturele aspecten

Sezer Consult richt zich op projecten op het gebied van interculturele communicatie, diversiteitmanagement, integratie- en diversiteitvraagstukken en het werven van personeels- en bestuursleden. Op de netwerkavond komen dan ook zaken aan de orde als de diversiteit van de Nederlandse samenleving en onze eigen omgeving, communiceren met mensen uit andere culturen en het belang van wederzijdse inzet op het gebied van integratie.

Plaats, tijd en kosten

De bijeenkomst in Golfclub Kralingen begint om 18.00 uur. De avond is om circa 22.00 uur afgelopen. Vrouwen die behoren tot de doelgroep van SVR zijn van harte welkom. Vrouwen die behoren tot de doelgroep van SVR kunnen eenmalig kennismaken voor E 18,75 (incl. diner, programma en enkele consumpties). Daarna betalen zij E 37,50 alvorens zij na 2-3 keer besluiten of zij lid willen worden. Opgeven en meer informatie over deze avond en over het netwerk op www.svnrotterdam.nl.

Inspiratiebron

Stichting Vrouwennetwerk Rotterdam is een bron van inspiratie voor hoger opgeleide, professionele en ondernemende vrouwen op HBO- en universitair werk- en denkniveau, actief in loondienst en/of als zelfstandig ondernemer. De leden wonen en/of werken in de regio Rotterdam. De maandelijkse bijeenkomsten zijn bedoeld om te netwerken en om deel te nemen aan een programma of activiteit die de leden in hun professionaliteit stimuleert.


---

Einde persbericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mona van Zuilekom, telefoon 010 - 422 12 85, van.zuilekom@wxs.nl.


---- --