Gemeente Loenen aan de Vecht


Informatiebijeenkomst speelterrein Doude van Troostwijkplein Loenen aan de Vecht

In maart 2003 is de Nota Speelruimtebeleid vastgesteld. De bedoeling van dit plan was om de speelvoorzieningen in de gemeente te verbeteren. Elk jaar worden er plannen gemaakt voor een aantal terreinen. In 2005 waren hiervoor geen middelen beschikbaar. Dit jaar zijn weer middelen vrijgemaakt en staan 4 speelterreinen in Loenen aan de Vecht op de agenda: Kerklaan, Koningin Julianaweg, Weerestein en Wallestein. Er zijn al informatiebijeenkomsten en aansluitende gesprekken geweest met de bewoners van deze terreinen.

Doude van Troostwijkplein
Vanwege de renovatie van het Doude van Trooswijkplein wordt ook dit speelterrein dit jaar in de plannen betrokken. Er moeten op dit plein nieuwe toestellen komen. We willen graag weten wat de wensen zijn voor de (nieuwe) invulling van dit terrein. Daarom organiseren we een openbare informatiebijeenkomst, waarvoor we alle belangstellenden van harte uitnodigen.

Informatiebijeenkomst speelterrein Doude van Troostwijkplein

Wanneer : Maandag 15 mei van 20.00-21.30 uur
Waar : Gemeentehuis Loenen (raadszaal), Molendijk 34, Loenen aan de Vecht.

Voor informatie over deze avonden of het speelruimtebeleid in het algemeen kunt u contact opnemen met Ria de Lange en Fred Nieuwesteeg, Bureau WOV, tel. 236277 respectievelijk tel. 236278 of e-mail r.delange@loenen.nl of f.nieuwesteeg@loenen.nl