Maconomy X voor consultancy- en communicatiebureaus

Return On Investment binnen 2 jaar voor 95% Maconomy klanten

NEDERHORST DEN BERG, 20060515 -- Maconomy, internationaal ERP-softwareleverancier lanceert vandaag een nieuw product: Maconomy X. Het product is een softwareprogramma specifiek ontworpen en ontwikkeld voor consultancy- en communicatiebureaus. Maconomy X is het antwoord op de stijgende vraag naar 'tailor-made' oplossingen voor marktsegmenten. Maconomy X is het resultaat van 17 jaar R&D en onderzoek onder gebruikers.


Maconomy vereenvoudigt onder andere het registreren van tijd; de gebruiker kan dit op intuïtieve wijze met enkele muisklikken op ieder gewenst tijdstip doen. Het programma is ontworpen en ontwikkeld met het oog op consultancy- en communicatiebureaus. Juist in deze marktsegmenten is adequate urenregistratie van groot belang. Tijd is geld omdat de bureaus diensten gebaseerd op tijdsbesteding leveren en factureren.
Catch time - on time: www.timeontime.maconomy.com/

Maconomy X is een financieel boekhoudkundig programma waarin project management is geïntegreerd. Het programma kan al naar gelang behoefte uitgebreid worden met HR, CRM en resource planning modules. Nieuw is de toevoeging van Business Objects oplossingen, marktleider op het gebied van business intelligence. Hiermee is het mogelijk informatie uit verschillende systemen op te vragen, te analyseren en te delen met anderen. Niet-technische eindgebruikers hebben zo snel en eenvoudig toegang tot relevante gegevens. Waar de concurrentie zich vooral richt op beheer van machines en goederenstromen, staat bij Maconomy de mens centraal. Een zogenaamde Work Breakdown Structure maakt het mogelijk grote, complexe projecten op te splitsen in individuele projectfases. Daarnaast verschaft het programma real-time toegang tot Key Performance Indicatoren die belangrijk zijn om winstgevend gedrag aan te sturen en belangrijke beslissingen te nemen. Maconomy business solutions stellen zakelijke dienstverleners, met name consultancy- en communicatiebureaus in staat project- en resource-management te optimaliseren, kosten te managen en winstbesef aan te sturen.

De Maconomy Consulting Solution heeft bij 95 % van alle Maconomy klanten voor een positieve ROI gezorgd, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Nucleus Research, een onderzoeksfirma die gespecialiseerd is in onderzoek naar de resultaten van ICT-investeringen. "Ook zijn we onder de indruk van de snelle uitroltijden - gemiddeld zes maanden - en de schaalbaarheid en flexibiliteit van de oplossing", aldus Rebecca Wetteman, VP Nucleus Research.

Ervaar de voordelen van Maconomy X door het spelen van de 'Maconomy Game':
www.game.maconomy.com




Ingezonden persbericht