Bredase Hockeyvereniging Push



15-05 - Eerste kampioenen melden zich

MB6 eerste kampioen bij de jeugd!

MB6 is donderdagavond 11 mei, twee wedstrijden voor het einde van de competitie, kampioen geworden. Daarmee zijn de dames dit seizoen de eerste kampioen bij de jeugd. Zaterdag werd het feest pas echt gevierd. In het bijzijn van alle ouders werd Breda MB4 met maar liefst 10-0 van de mat gespeeld. Het bestuur heeft de bekende kampioensspeldjes weer van zolder gehaald en deze konden na afloop van de wedstrijd aan de trotse meiden worden uitgereikt. Op het A/B feest klonk die avond voor het eerst dit seizoen het we are the champions. Gefeliciteerd dames en natuurlijk ook de succescoaches Ron en Nico en trainers Joep en Stijn van harte!

Het bestuur

---

Dames XVII kampioen!

Na vijf jaar keihard trainen, continu fijn slijpen van het tactisch concept en halverwege dit seizoen zelfs de aanstelling van een heuse coach (die bewust is geselecteerd op het feit dat hij geen verstand van hockey heeft, opdat hij zich inhoudelijk niet te veel met de dames bemoeit), is Dames XVII drie wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen geworden in de 3^e klasse! Dit is niet zomaar een kampioenschap, maar naar het uit ziet het enige dat we dit jaar bij de senioren mogen vieren. Daarmee houden de dames dit seizoen de eer van de voltallige vereniging hoog. Het kampioenschap werd daarom afgelopen week al uitgebreid gevierd in het etablissement van hoofdsponsor de Bruine Pij. Zondag werd het feest nog eens dunnetjes overgedaan door de dames van Rosmalen met maar liefst 14-1 aan de kant de schuiven. Na afloop konden de welverdiende kampioensspeldjes in ontvangst worden genomen. De emoties konden hierbij, geheel begrijpelijk, nauwelijks in de hand worden gehouden.

Fantastische prestatie dames! Van harte gefeliciteerd met dit resultaat en volgens seizoen veel succes in de 2^e klasse!

Het bestuur