Oranje leeuwenstandbeelden voor kunst en goede doelen

'Poortwachters in Oranje' uiten oranjegevoelens.

UTRECHT, 20060515 -- Oer-hollandse oranje leeuwen; los duo van links en rechts kijkende leeuwen, worden in een gelimiteerde en genummerde productie verkoopbaar gesteld. Ze vormen een actuele entree, verzamelobject of een uitstraling genereren/verwoorden van oranje gevoelens. Ook worden ze via kunstenaars(bewerken/beschilderen) ten bate van goede doelen op internet ter veiling aangeboden. Getalenteerde kunstenaars en goede doelen zijn welkom zich te melden.


Wilt u uiting geven aan het oranjegevoel maar weet u niet precies hoe? Met 'Poortwachters in Oranje' heeft u nu de perfecte mogelijkheid. 'Poortwachters in Oranje' is een exclusieve serie gegoten standbeelden (samen 500 + kg!)! De productie ligt op 3 a 4 koppels per week.

Drie exemplaren worden aan kunstenaars beschikbaar gesteld voor verdere bewerking. Deze kunstwerken worden vervolgens geveild waarbij de opbrengst in zijn geheel wordt gedoneerd aan 4 goede doelen. Tevens worden er medio oktober ook 4 tweetallen in (ook oranje-look) brons gegoten, hiervan is er ook 1 beschikbaar voor het goede doel.

Een aantal vinden hun bestemming in een (oranje)leeuwenklokfontein (rondom het water op de hele uren liggen leeuwen, daartussen bankjes,water uit de wijzers spuit de tijd omhoog).

Het betreft een gemummerde exclusieve serie. Elk object is voorzien van een data/chip inzake registratie. De leeuwen zijn vanzelfsprekend ook in andere kleuren te verkrijgen.