Senternovem


Workshop nazorg

Aanvangsdatum

16-05-2006

Op 16 mei 2006 zal in samenwerking met het Platform Bodembeheer een landelijke bijeenkomst worden georganiseerd bij de provincie Utrecht met als thema Nazorg.

Het programma zal bestaan uit een plenair gedeelte, waarin de huidige stand van zaken, beschikbare instrumenten en nieuwe initiatieven worden gepresenteerd. Daarna worden parallelle sessies gehouden waarin de deelnemers de gelegenheid krijgen de eigen knelpunten, problemen en oplossing(srichting)en met betrekking tot nazorg naar voren te brengen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een plenair gedeelte waarbij de oplossingen uit de werkgroepen teruggekoppeld worden. Deze knelpunten en oplossingsrichtingen zullen input leveren voor het programma van het nieuwe Kennisplatform Nazorg wat tijdens deze middag door Bodem+ gaat worden gelanceerd.

Locatie

Provinciehuis Utrecht

Toegangsprijs

Gratis

Contact

U kunt zich voor de landelijke bijeenkomst aanmelden bij het secretariaat van het Platform Bodembeheer door het sturen van een emailbericht aan pbb@nitg.tno.nl. Vermeld hierbij uw gegevens (naam, organisatie, emailadres).
Wijzigingsdatum | 07-04-2006