Ingezonden persbericht


Persbijeenkomst OKI Printing Solutions 'Innovatie en evolutie - kwaliteit in kleur'

Dinsdag 16 mei 2006

Geachte persrelatie,

Vooruitstrevende printertechniek, dát is voor OKI Printing Solutions de onderscheidende factor. Een techniek die door voortdurende innovatie blijft evolueren. Concreet betekent dit: hoogwaardige afdrukken in kleur. De nieuwe printers die we vandaag presenteren, zijn de beste in hun klasse. Daarbij staan kostenbeheersing en color management centraal. Dankzij deze excellente kwaliteit kunnen bedrijven zonder meer de concurrentie met hun drukkerij aan met alle voordelen van dien. Ook voor deze aspecten heeft OKI weer een technologische stap voorwaarts gezet. Tegelijk hebben we nog op een bijzondere manier aan de vormgeving gedacht. Tenslotte staan we nog stil bij de plannen van OKI voor de rest van dit jaar.

Op dinsdag 16 mei aanstaande organiseert OKI Printing Solutions een persbijeenkomst over de nieuwe printoplossingen, waarin onder meer design en innovatie een grote rol spelen. We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst, die plaatsvindt in een exclusieve ambiance waarin het net als bij de printers van OKI om kwaliteit draait: de enige Champagne Boutique van Nederland, Sprankling Champagne, Lange Voorhout 25 in Den Haag,

Printers vallen eigenlijk nooit direct op door hun vormgeving. Printers zijn niet sexy, lijkt de algemene opvatting te zijn. Dat kan anders dachten we, en daarom hebben we drie dames uitgedaagd om dit imago te verbeteren: Monique Sluyter, Rebecca Loos en Ellemieke Vermolen. Zij hebben ieder een OKI kleurenlaserprinter beschilderd en deze zullen uiteraard ook te zien zijn. De beschilderde printers worden op een later tijdstip geveild, waarbij de opbrengsten naar stichting Doe een Wens gaan.

U bent welkom vanaf 14:00 uur. Om 14:30 uur introduceren we de nieuwe printoplossingen, demonstreren we hoe OKI kleur tot leven brengt en informeren we u over OKI's toekomstplannen. Na afloop, om ongeveer 15:30 uur is er een champagneproeverij. U krijgt dan de gelegenheid kennis te maken met deze heerlijke, sprankelende wijnen, die een kwaliteit bieden vergelijkbaar met die van OKI.

Als u dit bruisende evenement wilt bijwonen, vragen wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar nandab@communicationforce.com. Even bellen met The Communication Force kan natuurlijk ook: 0252-527 247. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Graag tot 16 mei!

Met vriendelijke groeten,
Korstiaan van Kleef
Sales en marketing director OKI Printing Solutions