Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

08-05-2006
Controlcommissie op dinsdag 16 mei

Op dinsdag 16 mei vindt om 19.30 uur een openbare vergadering van de controlcommissie plaats in het gemeentehuis van Eersel. Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:
- Spreekrecht derden

- Ingekomen stukken en mededelingen

- Vaststelling verslag commissievergadering 28 maart 2006
- Kostenverhaalbesluit plan Kerkebogten

- Aanvullend krediet jeugdhonk (vaststelling begrotingswijziging 2006)
- Bestuursrapportage januari t/m april 2006 (vaststelling begrotingswijziging 2006)

- Rondvraag

De agenda voor deze vergaderingen ligt ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'de Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis.
Personen, die geen lid zijn van een commissie, kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.
Personen, die gebruik wensen te maken van het spreekrecht, doen daarvan mededeling aan de griffier uiterlijk de dag voorafgaand aan de vergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij de griffiesecretaresse, mevrouw A. Busio-Spruit, telefoonnummer 0497-53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl.