Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 10 mei 2006


Persuitnodiging

Presentatie recreatief-economische producten De Wolden

Hierbij nodigt de Stichting DBF (o.a. uitvoerder van de STIPO regeling), in samenwerking met de gemeente De Wolden, u van harte uit voor een informele bijeenkomst waarbij de resultaten van het STIPO-project in het Drents-Fries Leadergebied en het Rondje De Wolden gepresenteerd worden.

STIPO (Stimuleringsbijdrage voor innovatie in plattelandsondernemingen) is in het najaar van 2003 gestart met als doel het versterken van het bedrijfsleven op het platteland. Op 1 juli 2006 stopt STIPO met een aantal projecten in De Wolden. Graag laten wij u zien wat in de tussenliggende periode is gerealiseerd. Daarnaast presenteert wethouder Van der Ziel de resultaten van het Rondje De Wolden, een samenwerking van maar liefst 40 ondernemers in de toeristisch recreatieve sector.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 16 mei aanstaande in het gemeentehuis van De Wolden aan de Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom. Het programma vindt u bijgevoegd. Graag tot ziens op de 16e !

//////////////////////////////////




Gemeente De Wolden