Llink


Rotterdam, 15 mei 2006


- PERSBERICHT -

Rudy spreekt met Praat die fluistert met dieren

De week van het huisdier in MoveYourAss

In een nieuwe MoveYourAss heeft presentator Rudy bezoek van Inge Praat. Zij is een dierenfluisteraar en brengt samen met haar dieren een bezoek aan de MoveYourAss studio. Ook is er weer een actuele nieuwsrap van Sykes en interviewt Merel de Nederlandse revelatie A Balladeer. Zij presenteerde 10 mei hun nieuwe cd Panama. Op de gang van de 3FM studio spelen de jongens van Airbag een aantal live nummers. MoveYourAss is dinsdag 16 mei te beluisteren op radio 3FM bij LLiNK.

Inge Praat is dierenfluisteraar en probeert in de week van het huisdier haar dieren aan het praten te krijgen over de presenteer skills van Rudy. Ook de muziek keuze van Mackay wordt met een kritische tong befluisterd.

De band Airbag staat zaterdag in de finale van de Amsterdamse Popprijs. Als voorproefje daarop spelen ze live op de beroemde 3FM gang.

MoveYourAss is dinsdag 16 mei vanaf 22:00 uur te beluisteren op 3fm. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




Llink