Landstede


Familiedag ICT goed bezocht

Verrassend en leerzaam; dat was de algemene indruk van studenten en familieleden op de familiedag die de Opleiding ICT te Landstede Harderwijk op zaterdag 13 mei heeft gehouden. De familiedag is een initiatief dat ontstaan is uit een behoefte die er bij veel ouders bleek te zijn

Zon dertig familieleden van eerstejaars studenten namen zaterdag plaats in de spreekwoordelijke schoolbanken. Veel ouders geven tijdens ouderavonden aan dat hun zoon of dochter het naar zijn/haar zin heeft bij ons op de op de opleiding en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, aldus Rob Trappel, docent bij Landstede.

Meestal geven deze ouders ook aan dat zij totaal geen beeld hebben wat hun zoon of dochter eigenlijk de hele dag doet. Daar wilden wij met de familiedag verandering in brengen.

De familieleden werden na een welkomstwoord ingedeeld in tutorgroepen en werden door een tutor begeleidt gedurende de dag langs een aantal taken en contacturen.

Zowel de tutor als docentrol werd in dit geval vervuld door de studenten zelf. Zo konden zij zelf laten zien wat zij tijdens hun studie allemaal hebben opgestoken.

Landstede Beroepsopleidingen - ICT