1e persbericht van dinsdag 16 mei 2006

Eindhoven, 16-05-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Auto gestolen

Maandag tussen 8.30 en 20.30 uur is vanaf de Willem de Bruynstraat een personenauto gestolen. Het betreft een grijze Audi A4 met kenteken 86-GZ-BV.

Gemert: Woninginbraak

Maandag tussen 13.30 en 17.00 uur is ingebroken in een woning aan de Pandelaar. Onbekend is hoe de dader de woning binnengekomen is. Uit de woning zijn twee portemonnees weggenomen met een totale inhoud van ongeveer 170 euro.

Heeze: Politie houdt man aan op verdenking van diefstal

De politie heeft dinsdag rond 2.45 uur op de Kapelstraat een 39-jarige man uit Someren aangehouden. De politie kreeg een tip dat een man zich verdacht ophield op de inrit van het kasteel. Op de Kapelstraat zag de politie de man lopen. Hij had een tas bij zich waar inbrekerswerktuig in zat en een hoeveelheid levensmiddelen.De politie zoekt uit of de levensmiddelen zijn gestolen. Ook had de man een fiets bij zich waarvan het slot was open gebroken. De man is ingesloten.

Oirschot: Politie neemt rijbewijs in van dronken automobilist

De politie heeft dinsdag rond 2.50 uur het rijbewijs ingenomen van een 41-jarige man uit Eindhoven. Tijdens surveillance op de A58 ter hoogte van Oirschot zag de politie een automobilist slingerend rijden. Hij bleek gedronken te hebben. Uit de ademanalyse bleek dat de man een alcoholpromillage had van 1.9. Zijn rijbewijs is ingenomen en proces-verbaal is opgemaakt.

Valkenswaard: Politie houdt snelheidscontrole

De politie heeft maandag tussen 18.30 en 20.00 uur op De Vest een snelheidscontrole gehouden. Negentien automobilisten reden harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 101 km/u.