Ingezonden persbericht


IBM voegt nieuwe Brocade-platformen toe aan storage-netwerkportfolio

4 Gbit/sec-switches, -routers en -directors verbeteren prestaties en efficiëntie, en ondersteunen SAN-consolidatie

Tilburg, 16 mei 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) en IBM hebben een overeenkomst gesloten. IBM gaat de drie nieuwe Brocade-platformen voor storage-netwerkconnectiviteit opnemen in zijn System Storage-productportfolio. De keuze van IBM onderstreept de vooraanstaande positie van Brocade als leverancier van 4 GB/sec Storage Area Network-technologie (SAN). Gebruikers van IBM System Storage beschikken als eerste over krachtige SAN-oplossingen op basis van Brocade-technologie.

De nieuwe IBM-producten op basis van Brocade-technologie zijn: - IBM System Storage SAN64B-2-switch (2005-B64) op basis van Brocade SilkWorm 4900; - IBM System Storage SAN18B-R-router (2005-R18) op basis van Brocade SilkWorm 7500; - M48 FC Routing Blade voor de IBM System Storage SAN256B-director (2109-M48) op basis van de SilkWorm FR4-18i Blade voor de SilkWorm 48000 Director.

Deze nieuwe oplossingen vormen een uitbreiding op het IBM System Storage B-type-aanbod van 4 Gbit/sec-producten van Brocade. Dit resulteert in een breed productaanbod voor geïntegreerde SAN-connectiviteit.

"Onze klanten hebben behoefte aan de hoogste prestatieniveaus en maximale flexibiliteit voor hun gedeelde storage-infrastructuren", zegt Robert Mahoney, Business Line Executive Storage Networking- en NAS-producten bij IBM. "De krachtige prestaties van de 4 Gbit/sec SilkWorm-oplossingen van Brocade vormen dan ook een goede aanvulling op ons SAN-infrastructuurportfolio."

"IBM biedt klanten met onze switches, SAN-routeringplatforms en FCIP-uitbreidingen maximale prestatieniveaus en de flexibiliteit om controle te houden over hun storage-netwerkomgevingen", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing en Support van Brocade. "We zijn verheugd dat IBM de nieuwe Brocade-platformen als onderdeel van het IBM System Storage-portfolio aanbiedt."

###

Over Brocade Communications Systems, Inc
Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.