Benoeming en herbenoeming commissarissen Intres B.V.

Intres bv

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van retail service organisatie Intres B.V., die op 15 mei jl. in Hoevelaken plaatvond, zijn twee nieuwe leden voor de raad van commissarissen benoemd: de heer R.A.G. van Klooster (algemeen directeur CoopCodis U.A. Velp) en de heer J.H.M. Kaptein (ondernemer/directeur Boerma Wonen Arnhem). De heren drs. J.G.B. Brouwer, R.J.A.M. Nieuwenhuis en C. van der Vlist zijn volgens het door de raad van commissarissen opgestelde rooster afgetreden. De heer De Weert (voorzitter, ondernemer/directeur Scherer City Meubel Uithuizermeeden) is tijdens de jaarvergadering herbenoemd. Gelet op de omvang van Intres in relatie tot de omvang van de raad, is besloten het aantal commissarissen terug te brengen van 10 naar 9. De raad van commissarissen van Intres B.V. ziet er nu als volgt uit:

W. de Weert, voorzitter
G.M.H. Jansen, vice-voorzitter
Drs. A.J. Bakker
P.M.A. Dankaart
A.J. Edel
J.H.M. Kaptein
R.A.G. van Klooster
Drs. J.F.C.M. van Nuenen
A.M. Westen

Intres is één van de grootste retail service organisaties in Nederland, die professionele, zelfstandige ondernemers uit de mode/textiel-, wonen-, sport- en mediabranche ondersteunt in hun totale bedrijfsvoering. Dat varieert van support op het gebied van inkoop, logistiek en ICT tot het aanbieden van winkelformules. Ondernemers bepalen zelf voor welke samenwerkingsvorm zij kiezen: van selectieve inkoopbundeling tot franchise.
Bekende winkelformules zijn: Livera, Jambelle, First//Man, Intersport, Coach, Libris, Blz., Morgana Slaapkamers, Binnen, Runner Wonen en Burmann. Bij INTRES werken momenteel 400 medewerkers. Er zijn zo n 1.400 ondernemers met 2.100 winkels aangesloten. INTRES vertegenwoordigt een gezamenlijke consumentenomzet van zo n 2,1 miljard euro.

Voor meer informatie of aanvraag fotomateriaal:
INTRES B.V., Yvette Glättli, coördinator Corporate Communicatie. Telefoon: (033) 253 2440 of e-mail naar: yglattli@intres.nl