Politie Zeeland


---


W-1969-2006 Aanhouding in Vlissingen
Maandagavond rond 22.25 uur heeft politie Zeeland, aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen, een 32-jarige man uit Vlissingen aangehouden.
De man mishandelde en bedreigde eerder die avond, tussen 22.10 uur en 22.20 uur, aan de Scheldestraat in Vlissingen een 18-jarige man uit Vlissingen.
De 18-jarige Vlissinger liep met zijn hond over de Scheldestraat toen de 32-jarige man hem zonder enige aanleiding sloeg en bedreigde.
Na de mishandeling liep de 32-jarige man naar de auto van een 18-jarige man uit Oost-Souburg, die op de Scheldestraat stilstond. Hij trapte tegen de portieren van de auto, die hierdoor gedeukt raakten, en vernielde de linker buitenspiegel.
Een 46-jarige man uit Vlissingen, die inmiddels door zijn zoon gewaarschuwd was (de 18-jarige man uit Vlissingen) kwam verhaal halen en werd tevens bedreigd.
De 32-jarige Vlissinger is aangehouden wegens vernielind, mishandeling en openbare dronkenschap. Hij is in verzekering gesteld.

Z-1970-2006 Diefstal uit woning, Terneuzen
Tussen maandagavond 22.00 uur en dinsdagochtend 06.30 uur zijn uit een woning aan de Van Bovenstraat in Terneuzen verschillende goederen weggenomen.
Uit de woning zijn o.a. enkele tientallen euro's, waardepapieren, een mobiele telefoon, een spelcomputer en computerspellen met nog onbekende waarde weggenomen.
Er is sprake van insluiping.

O-1971-2006 Beroving, Goes
Maandagmiddag tussen 15.00 uur en 15.15 uur is een 19-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland, aan de Oostsingel in Goes, beroofd van haar digitale camera.
Toen de vrouw, tussen genoemde tijdstippen, een foto stond te maken werd haar digitale camera door een voorbij rijdende scooterrijder uit haar handen gerukt.
Vervolgens reed de scooterrijder weg in de richting van de Steenenbrug.
De camera heeft een waarde van enkele honderden euro's.

Z-1972-2006 Schennispleger aangehouden
Op maandag 1 mei 2006 heeft politie Zeeland een 28-jarige man uit Zelzate (B) aangehouden wegens schennispleging.
De man heeft tussen maart 2005 en nu op verschillende locaties in Terhole en Vogelwaarde aan voorgangers zijn geslachtsdeel getoond.
Hij heeft inmiddels 8 zaken bekend.
De politie verzoekt vrouwen die in genoemde periode geconfronteerd zijn met de schennispleger, en nog geen aangifte hebben gedaan, dit alsnog te doen.


---- --