Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

16-05-2006
Bouwen

Aangevraagde bouwvergunning
U kunt op dit moment nog geen bezwaar maken.

- Handels en exploitatiemaatschappij De Miede BV, voor het bouwen van zeven vrijstaande woningen en één twee-onder-een-kapwoning op het perceel uitbreidingsplan Nes zuidoost.

- Horizonte, lichte bouwvergunning voor het vernieuwen en veranderen van een gevel van het bijgebouw op het perceel Nesserweg 1 te Ballum.
- S.J. ten Kate, reguliere bouwvergunning voor het verbouwen van de recreatiewoning op het perceel Willemspad 5 te Buren.
- V.o.f. Hotel Bos- en Duinzicht, reguliere bouwvergunning eerste fase voor het vergroten van het hotel op het perceel Strandweg 27 te Nes.
- A. van Dam, reguliere bouwvergunning voor het bouwen van een recreatiewoning op het perceel Bonte Pietenpad 127 te Ballum.
- D. Bakker, reguliere bouwvergunning voor het bouwen van een woonboerderij op het perceel Oosterlaan 14 te Hollum.
- Gemeente Ameland, reguliere bouwvergunning voor het plaatsen van drie vluchtdeuren op het perceel Camminghastraat 11 te Ballum.
- R. Koudijs, reguliere bouwvergunning voor het gedeeltelijk vernieuwen van een woning met schuur op het perceel Camminghastraat 6 te Ballum.

- ING Bank Facility Management, reguliere bouwvergunning voor gevelwijzigingen en bedrijfsnaamaanduidingen op het perceel Bureweg 2 te Nes.
J.A. de Boer, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een schutting op het perceel Oosterlaan 8 te Hollum.
---

© 2005 Gemeente Ameland