Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Horeca Ondernemers Academie presenteert: "Calimeromarketing in de Horeca"

WOERDEN, 16 mei 2006 - Voor kleine ondernemers is een marketingstrategie vaak moeilijk te bepalen. De meeste bedrijven kopiëren hun marketinggedrag van middelgrote ondernemingen. Om de kleine ondernemers in de horeca helpen om hun eigen visie op marketing te ontwikkelen, organiseert de Horeca Ondernemers Academie op 14 juni 2006 de training "Calimeromarketing". De training wordt gegevens door Karen Romme, auteur van het gelijknamige boek.

Zij schreef het boek "Calimeromarketing, waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn", na twaalf jaar ondernemerschap. In die tijd heeft ze een marketingfilosofie ontwikkeld op basis van haar eigen goede en slechte ervaringen. De visie gaat uit van de kracht van de kleine onderneming; de ondernemer. Hiermee voegt Karen Romme de P van persoonlijkheid als belangrijkste marketingmiddel toe aan de marketing P's.

Het grote voordeel voor de kleine ondernemer is zijn persoonlijkheid, en die kan goed concurreren met de marketingbudgetten van grotere bedrijven. Deze cursus geeft inzicht in op welke manier de ondernemer zijn marketing het beste kan inzetten. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op www.horecaondernemersacademie.nl.

Over de Horeca Ondernemers Academie

De Horeca Ondernemers Academie is een activiteit van Stichting Hoger Rendement Horeca, opgericht door Koninklijk Horeca Nederland en diverse producenten en toeleveranciers (participanten*) vanuit de horecabranche.

De afgelopen jaren heeft de Horeca Ondernemers Academie enkele honderden begeleidingen succesvol afgerond. Tevens worden ook 1-daagse trainingen geboden die direct aansluiten op het ondernemersschap in de horeca.

Dankzij sponsoring van de volgende participanten is het mogelijk de diensten tegen een gereduceerd tarief aan te bieden: Achmea, American Express, CCV, Fri-jado, Hanos, Heineken Brouwerijen, Koninklijk Horeca Nederland, Lotus Professional, McCain, en Rabobank.

Voor meer informatie over de Horeca Ondernemers Academie kunt u contact opnemen met:

Hans Leenhouts, Projectleider

Tel: 0348- 489 481

E-mail: info@horecaondernemersacademie.nl


---- --