Ingezonden persbericht


Uitreiking TechnoPartner Label aan BackupAgent

Delft, 15 mei 2006 - BackupAgent BV, de innovatieve leverancier van online backup software en services uit Delft, heeft het TechnoPartner Label uitgereikt gekregen. Dit gebeurde tijdens een speciaal georganiseerde bijeenkomst op het hoofdkantoor van Rabobank Delflanden.

Het TechnoPartner Label is ondertekend door Karien van Gennip, Staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken, en werd uitgereikt door Jan Reus, commercieel directeur Rabobank Delflanden. TechnoPartner, een initiatief EZ en OCW, werd vertegenwoordigd door programmamanager Martin Stutterheim.

Jan Reus: "Het TechnoPartner Label wordt uitgereikt aan bedrijven met een innovatief idee en met lef, kennis en doorzettingsvermogen. BackupAgent is hier een voorbeeld van. De Rabobank en het ministerie van Economische Zaken zijn bereid hierin te investeren."

Algemeen directeur van BackupAgent BV Robbert van Geldrop nam het Label samen met mede-oprichters Roland Sars en Paul de Grijp in ontvangst: "We zijn erg tevreden met het Label. Het is een enorme steun in de rug, en bevestigd ons innovatieve karakter. BackupAgent BV is afgelopen tijd naar een volgende fase gegroeid en Rabobank Delflanden heeft BackupAgent hierin ondersteund. Et behulp van het TechnoPartner Label is via de borgstellingsregeling van EZ is ons een zeer aantrekkelijk voorstel gedaan. BackupAgent's oplossing is nu goed uitontwikkeld en de komende tijd wordt met name energie gestopt in marketing en verkoop. We hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken", aldus van Geldrop.

Martin Stutterheim: "TechnoPartner treedt graag in contact met de ondernemers die onze financieringsinstrumenten benutten. De ontmoeting met BackupAgent is voor ons derhalve zeer nuttig om terug te koppelen wat de waarde is van dit Label."


- Einde persbericht-

Over BackupAgent BV
BackupAgent BV (www.backupagent.com) is een innovatief bedrijf dat zich bezighoud met haar online back-updienst 'BackupAgent'. De dienst is in 2003 geïntroduceerd, gericht op de MKB-ondernemer en wordt in de markt gezet via ISPs en VARs. BackupAgent wordt inmiddels aangeboden door de ISP's SURFnet, InterNLnet, Priority Telecom en Cyso Managed Hosting. Tevens distribueert ACAL Nederland BV de dienst en zijn er tientallen VARs die de dienst aanbieden aan hun klanten. BackupAgent werkt met strategische partners als de Technische Universiteit Delft om een optimale dienstverlening te kunnen bieden. De belangrijkste eigenschappen van de back-updienst is de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. BackupAgent is gevestigd in Delft en heeft 10 medewerkers.

Over Technopartner
Het verbeteren van het klimaat voor technostarters, daar staat TechnoPartner voor. Door technostarters toegang te verschaffen tot geld, kennis, ervaring en apparatuur. Door een platform te bieden waar technostarters terecht kunnen met vragen, ideeën en opmerkingen. En door kennisinstellingen en investeerders te motiveren hun geld en kennis ter beschikking te stellen aan de pioniers van de toekomst. TechnoPartner is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Roland Sars
Commercieel directeur BackupAgent BV
e.: roland@backupagent.com
t.: 015-2574700