AutoRai

Communicatie Peugeot 1007 valt in de prijzen

(5/16/2006)
De Peugeot 1007 met de 110 pk 1.6 16v-motor is nu ook leverbaar met de handgeschakelde vijfversnellingsbak, naast de versie met de gerobotiseerde 2Tronic. Bovendien is tijdelijk de speciale serie 1007 Sesam leverbaar, met een klantvoordeel van ⬠1.810 tot ⬠2.510. Daarnaast ontving Peugeot de Zilveren Lamp, een van de belangrijkste Nederlandse reclameprijzen, voor een tijdschriftadvertentie van de Peugeot 1007.
In de communicatie rond de innovatieve Peugeot 1007 wordt op innovatieve wijze aandacht besteed aan de bijzondere eigenschappen van deze auto, hetgeen geleid heeft tot twee reclameprijzen.

De tijdschriftadvertentie waarin de nadruk ligt op de handige schuifdeuren â waardoor langsrijdende fietsers niet kunnen worden geraakt door een wijd openslaand portier â werd bekroond met de Zilveren Lamp van de ADCN, de Art Directors Club Nederland.

De billboardadvertentie voor de 1007, eveneens met de nadruk op de handige schuifdeuren, is genomineerd door stichting De Gouden Peperbus. Bezoekers van de site www.goudenpeperbus.nl kunnen gedurende de maand mei stemmen op hun favoriete billboard, waarna de winnaar op donderdag 1 juni wordt bekendgemaakt

Vrijwel alle versies nu met vijfbak of 2Tronic
Het modellenprogramma van de 1007 is uitgebreid met de 1.6 liter 16v 110 pk-motor in combinatie met de handgeschakelde vijfversnellingsbak. Door deze uitbreiding zijn nu verschillende versies van de 1007 leverbaar met de keuze tussen de handgeschakelde vijfbak en de 2Tronic. Dankzij deze uitbreiding is de 1007 nog aantrekkelijker geworden voor een brede doelgroep, die op zoek is naar de combinatie van praktische en sportieve eigenschappen.

De Peugeot 1007 Sesam is een tijdelijk verkrijgbare speciale serie, die wordt aangeboden met een fors consumentenvoordeel van EUR 1.810. Bovendien is in de 1007 Sesam de 2Tronic transmissie tijdelijk zelfs zonder meerprijs leverbaar, waardoor het consumentenvoordeel kan oplopen tot maar liefst EUR 2.510 bedraagt.

Al bij het eerste uitvoeringsniveau krijgt de klant met de 1007 een auto met enorme passieve veiligheid en een uitgebreide standaarduitrusting. Iedere Peugeot 1007 beschikt namelijk over ESP, ABS, in totaal 7 airbags (waaronder een stuurkolomairbag en windowairbags), centrale vergrendeling met twee afstandsbedieningen, elektrisch bedienbare ramen in de schuifdeuren en dito buitenspiegels, en natuurlijk de elektrisch bedienbare schuifdeuren

Wie meer wil, kiest voor EUR 1.600,- extra een 1007 Gentry, met een radio/cd-speler RD3, airconditioning, een met leer bekleed stuur. Uiterlijk is een 1007 Gentry herkenbaar aan de 15â velgen en de mistlampen in de voorbumper.

Het topmodel Sporty beschikt daarboven nog over 16 inchâ lichtmetalen velgen, sportstoelen en veel aluminium afwerking in het interieur, zoals pedalen en pookknop.

Ook aan de buitenkant onderscheidt de Sporty zich door koplampen met een zwarte achtergrond, voorbumper met een honingraatstructuur en een specifieke achterbumper met verchroomd uitlaatsierstuk.

Net als iedere 1007 beschikt ook de 1007 Sesam over vier ruime stoelen die elk op vele manieren te verstellen zijn en is het interieur in een handomdraai te veranderen, zodat de auto aan de persoonlijke voorkeur van de eigenaar of bijvoorbeeld aan de tijd van het jaar is aan te passen

De 1007 Sesam is tijdelijk leverbaar vanaf EUR 14.990.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster