AutoRai

âCool Summerâ-zomeraanbiedingen bij Nissan

(5/16/2006)
Nu de temperaturen stijgen, bereidt Nissan zich voor op de zomermaanden. Deze staan dit jaar niet alleen in het teken van vakantie en zon, maar ook van de âCool Summerâ-zomeractie. Van 15 mei tot en met 12 augustus valt er bij de Nissan-dealer veel zomers voordeel te halen, met bovendien extra zekerheid in de vorm van de Vakantie_Service_Card.
Met de âCool Summerâ-zomeractie kunnen Nissan-rijders de zomer met vertrouwen tegemoet zien. In de periode van 15 mei tot en met 12 augustus bieden de Nissan-dealers bijvoorbeeld een interessante korting van 35 procent op Michelin-banden. Maar er zijn meer zonnige aanbiedingen. Wie bijvoorbeeld interesse heeft in een Thule-fietsdrager, een koelbox met 12V-aansluiting, een draagbare dvd-speler van Sony, een opwindbare led-zaklamp of een stevige Thule-dakkoffer, doet er verstandig aan een bezoek te brengen aan de Nissan-dealer. Ook een TomTom-navigatiesysteem is leverbaar met een aantrekkelijke korting. En wie tijdens deze zomer onverhoopt in de file belandt, hoeft niets te missen van de verrichtingen van Oranje op het WK voetbal. Speciaal daarvoor levert de Nissan-dealer een extra voordelige Voetbal TV. Bovendien ontvangt iedere bezoeker in de genoemde periode een gratis âCool Summerâ-zonnescherm.

Gratis Sony dvd-speler
Een actie die volledig aansluit bij de âCool Summerâ-campagne is de CoolCard, die kans geeft op een gratis Sony-dvd-speler ter waarde van 299 euro. Alle Nissan-rijders waarvan de Nissan niet toe is aan APK of onderhoud, ontvangen binnenkort bij de mailing een CoolCard. Nadat deze een minuut in de vriezer heeft gelegen, wordt de CoolCode zichtbaar. Door deze code in te voeren op www.nissancoolsummer.nl kan de klant zien of hij of zij wellicht de dvd-speler heeft gewonnen.

Extra zekerheid en comfort
Voor een ieder die plannen heeft om deze zomer met zijn Nissan op vakantie te gaan, biedt de Nissan-dealer een Vakantie-Klaar Inspectie voor slechts 24,50 euro. Zonder afspraak vooraf kan de Nissan-rijder hiermee zijn of haar auto op een groot aantal punten laten controleren. Wanneer eventuele mankementen zijn hersteld, ontvangt de klant de Vakantie_Service_Card. Deze geeft recht op een aantal aanvullende diensten, zoals een 24-uurs Nissan Alarm Service in Europa en gratis vervangend vervoer bij schadeherstel door de dealer. Indien de klant al in het bezit is van een Nissan_card, ontvangt hij/zij een andere, leuke verrassing.

Voor autoâs met airco is er de Airco-Frisbeurt, waarbij de airco tegen het extra lage tarief van 35 euro wordt schoongemaakt. Daarmee is optimaal comfort op de lange rit naar de vakantiebestemming gegarandeerd.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster