Ingezonden persbericht


JONGMKB EINDHOVEN-HELMOND ORGANISEERT GROOTS SPEEDNETWORKING EVENT

Ondernemersvereniging JongMKB Eindhoven-Helmond bestaat ruim 4 jaar en het ledenaantal groeit snel. Maandelijks organiseert het bestuur voor de leden een interessante bijeenkomst met uiteenlopende onderwerpen. Zo ook op het gebied van netwerken, want netwerken is meer dan het uitwisselen van visitekaartjes!

Om onze leden en geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de do's en don'ts van netwerken en dit direct in de praktijk toe te passen, organiseren wij op dinsdag 16 mei a.s. vanaf 19.00 uur een groots open Speednetworking Event. Dus niet alleen voor onze leden, maar wij nodigen ook de leden van een groot aantal ondernemersverenigingen en zakelijke netwerken uit het Oost-Brabantse uit. Er hebben zich al meer dan 100 deelnemers aangemeld en er is plaats voor maximaal 200 deelnemers. De aanmeldingen stromen binnen dus meld je snel aan!

Op deze avond zal Dr. Fred Krautwurst, gepromoveerd op 'zakelijk netwerken', aan de hand van levendige, interessante en leerzame presentaties zijn kennis en ervaring met ons delen. Tijdens de één op één tafelgesprekken kunnen de deelnemers de opgedane kennis direct toepassen en minimaal 12 nieuwe business contacten opdoen!

Dit Speednetworking Event vindt plaats in Brouwershuys Moorees te Lieshout, het thuishonk van JongMKB Eindhoven-Helmond. Ontvangst en registratie van de deelnemers is vanaf 19.00 uur. De avond start om 19.30 uur en wordt om 22.00 uur afgesloten met de befaamde JongMKB netwerkborrel.

Hebt u nog geen inschrijfformulier en uitnodiging ontvangen? Ga dan naar de website van JongMKB Eindhoven-Helmond (www.jongmkb-eindhoven-helmond.nl) en download het inschrijfformulier!

----------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Het JongMKB bestuur: Eb Goebertus (06-23 96 17 14) of reageren per e-mail naar info@jongmkb-eindhoven-helmond.nl