C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

s-Hertogenbosch, 16 mei 2006

Ctac introduceert nieuwe huisstijl

Ctac N.V. ( Ctac) lanceert vandaag het nieuw e logo en de nieuw e huisstijl van de onderneming. Met de introductie van het Powerhouse concept is de hele organisatie van Ctac w ezenlijk veranderd. Dit concept, w aarmee doelbew ust w ordt gekozen voor het opereren in specialistische niches, voorziet in een duidelijke behoefte in de markt. Onder de koepel van het Pow erhouse zijn in de afgelopen periode diverse nieuw e businessunits, elk met een eigen specifieke product/ markt-combinatie, door Ctac met succes in de markt gezet. De vandaag gelanceerde nieuw e huisstijl heeft een uitstraling die goed aansluit bij het gekozen businessmodel en de organisatie van Ctac nieuw e stijl .
Ctac heeft gekozen voor één uniforme huisstijl, waarbinnen de mogelijkheid bestaat om de verschillende businessunits te profileren. De huisstijl bestaat uit een gemeenschappelijk basislogo. In dit logo wordt per businessunit de eigen naam en één specifieke kleur opgenomen.
Wil Huijben, voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO van Ctac: Het beeldmerk bestaat uit een sterk vereenvoudigd mensbeeld, wat benadrukt dat Ctac een people business is. De boog die boven het poppetje hangt, is de gekantelde C van Ctac en symboliseert het Powerhouse, waaronder de verschillende businessunits vallen. Deze boog geeft de synergie weer van de totale organisatie. De kleur van het mensbeeld varieert per businessunit en accentueert de eigen focus. Met het Powerhouse concept zijn wij in staat om op een gestructureerde en georganiseerde wijze onze groeistrategie te verwezenlijken. De nieuwe huisstijl zal daar zeker aan bijdragen.
/ / / / / / / Profiel Ctac
Ctac N.V. is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten. Ctac had per 31 december 2005 191 medewerkers in dienst. De onderneming is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland).

---

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.