Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

ALBUM RELEASE NICK & SIMON

De plaat is uit en dat zullen ze weten ook! Het debuutalbum van de Volendamse zangers/liedjesschrijvers Nick en Simon knalde na slechts één week in de winkel te liggen de Mega Album Top 100 binnen op nummer 10. Toevallig op de dag dat hun officiële presentatie in de Hilversumse Wisseloord Studio's plaats vond. Niemand minder dan vriend en ondanks zijn leeftijd al veteraan, Jan Smit, kwam de heren Schilder en Keizer een speciale award uitreiken. En wel een award voor hun "eerste hitalbum", speciaal hiervoor in het leven geroepen want het eerste exemplaar was al lang over de toonbank gegaan.

Het bewuste album bevat naast de eerste single "Steeds Weer", die op perfecte wijze het pad heeft geëffend en het goed deed in de hitlijsten nog een 12 tal liedjes. Stuk voor stuk aanstekelijke nummers waarbij de er een variatie is tussen aanstekelijke vrolijke songs en wat meer ingetogen meeslepende. Steevast staan de sterk kenmerkende harmonieuze vocalen centraal, waarmee Nick en Simon een fraaie troefkaart in handen hebben.

De jonge artiesten zijn al veel live te zien geweest in het land, en dat zal de komende maanden ook zeker het geval blijven, een van de redenen waarom hun schare fans ook steeds blijft groeien. Ook de 12 provinciën tour, waarbij ze in ieder deel van het land in een platenzaak signeren en optreden heeft goed gewerkt. De komende week zullen de laatste twee provincies, te weten Overijssel en Zeeland de tour completeren. Op de website www.nickensimon.nl staan de optredens en het allerlaatste nieuws!