Ingezonden persbericht


Mamut breidt zijn Nederlandse reseller-kanaal uit

Inspelen op groeiende vraag naar ERP-, CRM- en internetoplossingen in mkb-sector

Schiphol-Rijk, 15 mei 2006 - Softwareleverancier Mamut streeft ernaar om het aantal Nederlandse resellers nog dit jaar te verdrievoudigen. Met deze uitbreiding van het partnerkanaal wil het bedrijf optimaal inspelen op de sterk groeiende vraag naar financiële, CRM- en weboplossingen van Mamut vanuit de mkb-sector. De nieuwe resellers richten zich op bedrijven met een omvang van één tot vijftig medewerkers. Als Mamut Business Partner profiteren ze van aantrekkelijke marges en verkoop- en marketingondersteuning.

Het reseller-programma van Mamut is ingedeeld in drie categorieën: Mamut Partner (MP), Authorised Mamut Partner (AMP) en Authorised Mamut Center (AMC). Mamut biedt resellers op alle partnerniveaus uitgebreide ondersteuning op een groot aantal gebieden. Hierdoor kunnen ze het uiterste halen uit de toenemende behoefte aan Mamut-producten. Resellers met een MP-status stimuleren met aantrekkelijke marges en voorwaarden hun verkoopaantallen en omzet. Daarnaast verwijst Mamut gekwalificeerde leads een de regio door naar zijn geautoriseerde resellers (AMP). Voor een nog intensiever samenwerking kan een gecertificeerde Authorised Mamut Partner doorgroeien naar de status van Authorised Mamut Center. Ook op het gebied van informatievoorziening en kennisverbreding ondersteunt Mamut zijn partners. Resellers kunnen diverse verkoop- en producttrainingen volgen en gebruikmaken van aantrekkelijk marketingmateriaal. Bovendien hebben ze via Mamut Report online direct contact met Mamut-specialisten op de Reseller-afdeling.

"We hebben inmiddels een sterk Europees reseller-netwerk opgezet en zijn altijd op zoek naar partners die in ons succes willen delen", zegt Dave Kroder, Country Manager van Mamut Nederland. "Om onze groei in Nederland in goede banen te leiden en klanten het hoogste serviceniveau te blijven bieden, willen we ons kanaal uitbreiden. Resellers die startende bedrijven, eenmanszaken of kleine ondernemingen als klant hebben, kunnen veel voordeel halen uit het Mamut-partnerschap."

Mamut-oplossingen ondersteunen het delen van informatie, zorgen voor efficiëntere procedures en verbeteren relatiebeheer. Dit alles resulteert in betere bedrijfsresultaten, grotere productiviteit en lagere kosten.

Om geïnteresseerde resellers te informeren over het Mamut-partnerschap, organiseert Mamut op 7 juni 2006 van 9.30 uur tot 13.00 uur de Potential Reseller Meeting in het NH Hotel in Utrecht. Voor meer informatie of inschrijven: www.mamut.nl/resellers.

###

Over Mamut
Mamut is een toonaangevende leverancier van ERP-, CRM- en internetoplossingen voor middelgrote en kleinere ondernemingen in Noord-Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs-prestatieverhouding met geïntegreerde oplossingen voor de boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 100.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut. Aanvullende informatie over Mamut en zijn producten is beschikbaar op www.mamut.nl.