Mobiel Plantje

DEN HAAG, 20060516 -- Het moet de rage van dit jaar worden; de Pettree®, het echte plantje in een sleutelhanger. Ook telefoonmaatschappij Orange is het plantje niet onopgemerkt gebleven, in Mei komt het met een nieuwe actie: een gratis Pettree bij afsluiting van een abonnement.


Het studentenbedrijfje Pettree Benelux introduceerde in september dit nieuwe fenomeen, nu ontketend de Pettree zich tot de rage van 2006. Orange probeert op dit succes mee te liften door een gratis Pettree weg te geven wanneer een nieuwe klant een succes afsluit bij Orange. Dit betekent een voordeel voor beide partijen: Orange heeft een groot aantal Pettrees afgenomen bij Pettree Benelux en het aantal nieuwe klanten van Orange zal toenemen.

In de week van 1 Mei gaat deze actie van start in alle Nederlandse Orange shops. De Pettrees zijn bedrukt met het logo van Orange, ook de verpakking is aangepast aan de wensen van Orange. Zowel Orange als Pettree Benelux hopen op een succes van de actie, wellicht kunnen beide bedrijven in de toekomst nog meer voor elkaar betekenen




Sietse Ouwehand