Ingezonden persbericht


Persbericht

Kensington Power Adapter accessoires stoppen dradenrommel

~ onderweg opladen makkelijker gemaakt met de introductie van de Travel Cable Winder en Dual Charging Cable ~

Houten, 16 mei 2006 - Kensington, toonaangevend fabrikant van computeraccessoires, voegt twee nieuwe produkten toe aan zijn assortiment, de Travel Cable Winder en de Dual Charging Cable.

Beide accessoires zijn ontworpen om het reizen met een notebook en andere elektronische apparaten te vergemakkelijken. De Travel Cable Winder is een compacte haspel waarin kabels opgeborgen kunnen worden. Hierdoor wordt de rommel die rondslingerende kabels in de notebooktas veroorzaken, geminimaliseerd. Met de Dual Charging Cable kunnen gebruikers twee elektronische accessoires tegelijkertijd opladen met hun Kensington Power Adapter.

Kensington Travel Cable Winder

Een handig reismaatje voor de Kensington Power Adapter is de Travel Cable Winder. Hij vervangt de kabel die van de oplader naar de notebook loopt door een nette en handige kabelhouder. Het oprolmechanisme vermindert rommel en bespaart ruimte. De lichtgewicht plastic hoes beschermt de kabel tegen knakken of in de knoop raken. De kabel is 1.80 m lang en kan worden uitgerold en ingekort om het stopcontact te bereiken.

Kensington Dual Charging Cable

Met de Dual Charging Cable kunnen een notebook en een apparaat van lage wattage, zoals een mobiele telefoon, tegelijkertijd worden aangesloten op één oplader. Het 'Y'-kabelontwerp wordt in de Kensington Universele Power Adapter gestoken waarna de juiste SmartTip* moet worden geselecteerd. Hierdoor kunnen zakenreizigers hun mobiele kantoor van stroom voorzien met slechts één oplader. Hij is compact en lichtgewicht en hij maakt de noodzaak van verschillende adapters overbodig.

"Mensen die graag lichtbepakt op reis gaan, vinden kabels en opladers vaak een bron van frustratie omdat ze groot en zwaar zijn. Dankzij de Dual Charging Cable heb je slechts één Power Adapter nodig en de Travel Cable Winder zorgt ervoor dat de kabel netjes en veilig opgeborgen is," aldus Robert de Vries sales & marketing manager Kensington Benelux. "Deze producten zijn een geweldige toevoeging aan onze 'Power It'-lijn. Hierdoor zijn de Kensington Power Adapters van nog grotere waarde voor zakenreizigers en thuiswerkers."

De Kensington Dual Charging Cable heeft een adviesverkoopprijs van 30,95 euro. De Kensington Travel Cable Winder heeft een adviesverkoopprijs van 21.95 euro. Beiden zijn verkrijgbaar bij de betere computerreseller.

(366 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington Europe
Kensington Technology Group bestaat dit jaar 25 jaar en in deze periode heeft Kensington zich bezig gehouden met het creëren van innovatieve computeraccessoires die uitstekend zijn afgestemd op de behoeften van de computergebruiker,thuis, op het werk of onderweg. Kensington Computer Accessoires verenigt creativiteit met bruikbaarheid en eenvoud om gebruiksvriendelijke en handige hulpmiddelen te bieden voor mobiel werken.

Kensington biedt intussen meer dan 300 toonaangevende technologische accessoires. De MicroSaver Notebook Security Cable van Kensington is nog steeds de industriële standaard. Kensington biedt daarnaast een complete lijn van notebook tassen en ergonomische bureau accessoires, waaronder verbindingsstukken en beeldschermfilters.

Kensington's producten zijn erop gericht het leven van de mobiele werker gemakkelijker te maken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de productiviteit van bedrijven gemaximaliseerd wordt en dat hardware beveiligd is als er niemand op kantoor is.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Technology Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Kijk voor meer informatie op de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch of Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: cathelijnev/ilonadb@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel. +31 (0)30 634 60 60
Julie.vrij@kensington.com


* Apart verkocht

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com