Nieuw: Bite Away®

Het antwoord op jeuk, zwelling en pijn van insectenbeten en -steken

AMSTERDAM, 20060516 -- Met het voorjaar en de zomer voor de deur, begint ook het insectenseizoen. Buiten of binnen, iedereen komt ze weer tegen. Sommige insecten, zoals de mug, wesp, daas of horzel, kunnen lelijk bijten of steken. Erg vervelend en soms zelfs gevaarlijk. De Bite Away is dé oplossing tegen jeuk, zwelling en pijn van insectenbeten en -steken. Dit kleine handzame apparaatje vernietigt door het geconcentreerd aanbrengen van warmte, insectengif op natuurlijke wijze.


Natuurlijk effectief
Het gebruik van klamboes en insectenwerende middelen is helaas geen garantie om niet gestoken of gebeten te worden. En als het dan toch gebeurt...
Bij onmiddellijk gebruik van de Bite Away na een steek of beet worden jeuk, zwellingen en pijn snel verminderd of vermeden. Zelfs uren na een beet of steek kan de Bite Away nog gebruikt worden voor een effectief resultaat. In tegenstelling tot veel andere middelen tegen insectenbeten en -steken, is de Bite Away hygiënisch (geen wond, dus geen kans op infecties) en gaat een leven lang mee. De Bite Away is medisch gecertificeerd en dermatologisch getest.

Simpelweg
Bite Away is een compact apparaat en erg handig voor tijdens de vakantie, thuis of onderweg. De Bite Away werkt zeer eenvoudig. Plaats de Bite Away rechtstreeks op de beet of steek en kies voor de korte of lange behandeling (3 seconden bij kinderen of 6 seconden bij volwassenen). De huid wordt nu korte tijd verwarmd, zonder geïrriteerd te raken. Zodra de gewenste temperatuur bereikt is en de groene led brandt, klinkt er een geluidssignaal en is de behandeling voltooid. Heel gemakkelijk dus en zonder gebruik van chemische stoffen!

Prijs en verkrijgbaarheid
De Bite Away wordt gebruiksklaar (inclusief 2 AA batterijen) geleverd voor de consumenten adviesprijs van ¤ 39,95. Bite Away is onder andere verkrijgbaar bij de apotheek, betere drogist en via www.biteaway.info. Consumenten kunnen op deze website ook terecht voor meer informatie of voor vragen bellen naar InnoEssentials International via telefoonnummer 0180-330550.




InnoEssentials