Jongerensite Xseno.nl organiseert samen met Beachmasters een unieke zo

DEN HAAG, 20060516 -- Den Haag - Op zondag 1 januari 2006 ging de gloednieuwe profielensite Xseno.nl online (www.xseno.nl). De kerndoelgroep voor deze website is 13 t/m 21 jaar. In 4 maanden tijd heeft de website een explosieve groei gehad en behoort inmiddels tot de grotere websites van Nederland! Op dit moment telt Xseno.nl al meer dan 85.000 profielen met daarbij meer dan 1.000.000 pageviews en 50.000 unieke bezoekers per dag!! Dit grote succes is mede te danken aan de jonge en hippe uitstraling, maar natuurlijk ook een resultaat van de landelijke radio en televisie campagnes.


In samenwerking met "Beachmasters Jongerenreizen" organiseert Xseno.nl een unieke 3 maandelijkse zomeractie genaamd de "Xseno Summer Sensation". Met deze zomeractie zal een groep van 16 Xseno leden een GRATIS 10-daagse zomervakantie naar het zonnige Lloret de Mar winnen!! De "Xseno Summer Sensation" zal ondersteund worden door landelijke radioreclame op de jongerenzender SLAM FM!

Het leuke van deze actie is dat de leden zelf kunnen beïnvloeden hoeveel kans hij/zij maakt om die vette reis in de wacht te slepen. De populairste 8 Babes en 8 Dudes zullen na een onderlinge competitie gezamenlijk afreizen naar Lloret de Mar.




Xseno.nl