Ingezonden persbericht


Aandrijftechniek & Factory Automation vaart wel bij aantrekkende economie

De aantrekkende economie is de belangrijkste reden dat de vakbeurs Aandrijftechniek & Factory Automation vijf maanden voor het begin van de beurs nagenoeg geheel is uitverkocht. Half mei waren nog 20 stands beschikbaar. Bedrijven kunnen op internet zien om welke stands het gaat. Aandrijftechniek & Factory Automation wordt van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Volgens projectmanager Gert Jan Braam van VNU Exhibitions is de grote animo voor beursdeelname een combinatie van een interessant expositieprogramma en het aantrekkend economisch klimaat. "We merken dat bedrijven zich juist nu in de markt willen manifesteren. Ze willen profiteren van de positief gestemde economie. Ze weten dat ze in Utrecht de hele markt tegenkomen, te meer daar gelijktijdig in het kader van De Industriële Week nog drie andere beurzen plaatsvinden."

Aan Aandrijftechniek & Factory Automation zijn verschillende activiteiten gekoppeld zoals het applicatietheater, Vakkanjerwedstrijden robotica en mechatronica, mini-symposia, een business-to-business avond en de uitreiking van de Applicatie Award 2006, die vanaf deze editie naast de vakprijs ook een publieksprijs kent. Het entree bewijs geeft ook toegang tot Macropak, Industrial Processing en Processing & ICT.

Aan Aandrijftechniek & Factory Automation zullen in totaal 250 exposanten deelnemen, die gezamenlijk 25 duizend bezoekers ontvangen.

Meer informatie: www.aandrijftechniek-online.nl

.-.-.-.-.-.

Noot voor de redactie (