Digitale Gemeente Houten

Recreatiestrand Rietplas krijgt toiletvoorzienning

dinsdag 16 mei 2006 - Bron: Gemeente Houten

Het strandje aan de Rietplas krijgt nog deze zomer een toiletvoorziening. Dit heeft het college van B&W op 9 mei besloten. De recreatieplas, het strand en het strandeiland voorzien in een behoefte van veel Houtense inwoners; op zomerse dagen trekt het strand grote aantallen bezoekers. Met het plaatsen van een toiletvoorziening wordt tegemoet gekomen aan die bezoekers.

Er komt een semi-permanent toiletgebouwtje aan de zuidkant van het strand. In de winterperiode wordt het gebouwtje verwijdert. De gemeente zorgt voor het beheer en onderhoud van de toiletvoorziening. Er wordt nog onderzocht of het toezicht en beheer van het toilet kan worden ondergebracht bij een commercieel uitgiftepunt of standplaats voor ijs/frisdrankverkoop.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de toiletvoorziening wordt geplaatst, maar het college wil dit nog deze zomer realiseren.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).