Uitreiking BDO Van Lanschot Prijs door het Nieuwe Gilde

BDO Campsobers Holding BV
http://www.bdo.nl

PERSUITNODIGING

Het Nieuwe Gildereikt BDO-Van Lanschot Prijs uit

Vakmanschap en innovatie. Deze elementen lijken op het eerste gezicht misschien wat tegenstrijdig, maar kunnen in de praktijk toch heel goed samengaan. Dat wordt zeker bewezen door de deelnemers aan Stichting Het Nieuwe Gilde. Ook buiten de stichting zijn er echter voldoende bedrijven en personen te vinden die vakmanschap en innovatie op een bijzondere en creatieve wijze weten te combineren. Op dinsdag 16 mei zal één persoon of bedrijf in de prijzen vallen als na afloop van het seminar Vakmanschap en innovatie in Putten de BDO-Van Lanschot Prijs wordt uitgereikt.

Stichting Het Nieuwe Gilde(www.hetnieuwegilde.nl) is een overkoepelende organisatie van unieke productiebedrijven, die alle op hun eigen manier deel uitmaken van en uiting geven aan de Nederlandse cultuur. Bij de deelnemers van het Gilde staat kwaliteit boven kwantiteit. Het zijn traditionele bedrijven met unieke productieprocessen, die met hun vakmanschap als basis, vernieuwend bezig zijn. Een interessant spanningsveld.

Wij nodigen u als journalist uit voor het seminar Vakmanschap en Innovatie dat op dinsdag 16 mei a.s. wordt gehouden in kasteel De Vanenburg in Putten. U krijgt tijdens dit seminar een aantrekkelijk programma met vier uitstekende sprekers en een proeverij met producten van Het Nieuwe Gilde voorgeschoteld.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:
14.30 uur ontvangst, aanvang seminar met inleidingen van:

Dingeman Kuilman directeur Premsela, Stichting voor Nederlandse Vormgeving (www.premsela.org)
Terug naar de bron? Over design en vakmanschap
Wim Hulsink bijzonder hoogleraar Innovatief Ondernemerschap (Wageningen Universiteit) Tussen gilde en gulden, innovatief ondernemerschap in traditionele bedrijfstakken Rob Baan directeur Koppert Cress (www.koppertcress.nl)
Investeren in de toekomst;
Alice Huisman directeur Royal Huisman Shipyard (www.royalhuisman.com) Totally unique, totally Huisman.

Na de uitreiking van de BDO-Van Lanschot Prijs en de Nieuwe Gilde Proeverij zal het programma rond 19.00 uur worden afgesloten.

Stichting Het Nieuwe Gilde wordt gesponsord door BDO Accountants & Adviseurs en Van Lanschot Bankiers. Bij Het Nieuwe Gilde (www.hetnieuwegilde.nl) zijn aangesloten: De Bokkesprong, Frumarco, Graanbranderij De IJsvogel, Greve Schoenen, Gulpener Bierbrouwerij, Houtwerk Hattem, Koninklijke Tichelaar Makkum, Koppert Cress, Royal Leerdam Crystal, Sigarenfabriek De Olifant, Zalmhuis Steur.


Noot voor de redactie (