Ingezonden persbericht

16 mei 2006

CLUBBAZART ALLES GOED!

"Dames en heren, Hagenaars en Westlanders, shoarmaboeren en diplomatendochters, knaagdieren en pluimvee: zoek niet langer, het is gekomen!"

Voor een groot deel van de Hagenaars geldt al jaren: we kunnen nergens lekker dansen. Het is een wanklank die vaak in gesprekken en de media terugkomt. De grote discotheken bieden vrijwel alleen housemuziek. Leuk voor de liefhebber, maar een groot deel van het uitgaanspubliek heeft weinig met house. Zij willen doorgaans ook graag dansen, maar hebben geen plek met muziek naar hun smaak. Er is al vaak geprobeerd nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Tot dusver zonder succes, wat in de meeste gevallen te maken had met het verstikkende vergunningenbeleid. Maar...

Vanaf nu slaat de klok iedere laatste vrijdag van de maand Alles Goed! in ClubBazart. Alles Goed! is een bonte variatieparade zonder housemuziek. Vuige rock, knetterrelaxte hip hop, original funk, ultrasexy electropop, vers geïmporteerde grime, zigeunerska, punk, 2step, jazz, latin, folk en alles wat meer warmbloedig door een speaker past. De beste dansmuziek uit een wereld zonder hokjes; subtiel aan elkaar gemixt door dj's met een voorliefde voor grenzeloze kwaliteitsmuziek.

De Alles Goed! karavaan gaat elke laatste vrijdag van de maand in draf vanaf 22:00. Iedereen is van harte welkom en we hopen dat het publiek net zo gevarieerd is als de muziek. Het is een avond vol muzikale ontmoetingen en vooral vol uitbundig dansplezier. Uit je dak met een glimlach; dat is de inzet.

Voor 3 euro schuiven we allemaal een eindje op. Bazart vind je aan de Loosduinsekade 725; tram 2 richting Kraaijenstein of 11 minuten in je derde versnelling. Nachtbus 3 stopt ieder uur pal voor de deur. Op de site vind je het volledige spektakel.

http://www.bazart.nl

Voor info, ideeën of een prettig bezoek:

Hedde Meima, PR
ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
070 323 9652 / 06 422 09 809
publiciteit@bazart.nl