MicroStrategy brengt BI en Enterprise Information Integration samen

IBM WebSphere Information Integrator gecertificeerd op MicroStrategy 8

UTRECHT, 20060516 -- MicroStrategy® Incorporated (NASDAQ: MSTR), een vooraanstaand, wereldwijd leverancier van business intelligence software kondigde vandaag aan dat IBM WebSphere® Information Integrator door MicroStrategy is gecertificeerd om te opereren met MicroStrategy 8. Deze nieuwe integratiemogelijkheid brengt de nieuwste versies van de 2 technologieën samen en kan worden gezien als een 'milestone' in de langlopende relatie tussen IBM en MicroStrategy.


De combinatie van MicroStrategy en IBM WebSphere Information Integrator technologie maakt het voor bedrijven mogelijk om naadloos zakelijke inzichten te distilleren uit verscheidene, heterogene databronnen. MicroStrategy's geïntegreerde rapportage, analyse en monitoring software staat organisaties toe om direct meerdere databases binnen te treden en helderheid te creëren in operationele situaties door gedetailleerde informatie te onthullen.

IBM WebSphere Information Integrator stelt gebruikers in staat toegang te verkrijgen tot diverse verspreide databronnen, gebruik makend van slechts één enkele SQL query. Dit levert klanten een geconsolideerde blik op de informatie uit separate bronnen, inclusief gedistribueerde en mainframe databases, bedrijfsbrede applicaties, XML documenten, bestanden en content repositories.

"IBM's WebSphere Information Integrator levert een doorbraak in productiviteit, flexibiliteit en prestaties en stelt bedrijven in staat informatie te aggregeren uit meerdere databronnen om zo een holistische kijk op de dagelijkse bedrijfsvoering mogelijk te maken" aldus Pete Fiore, vice president, IBM Information Integration Solutions. "Dit, gecombineerd met de mogelijkheden van business intelligence, helpt onze gezamenlijke klanten nieuwe inzichten te verkrijgen uit reeds bestaande informatie."

"Wij zijn vereerd onze relatie met IBM op deze manier uit te breiden en nieuwe technologieën toe te voegen, hetgeen onze klanten in staat stelt bestaande data efficiënter te managen en real-time inzichten te verkrijgen die de bedrijfsprestaties ten goede komen," aldus MicroStrategy COO, Sanju Bansal. "Door samen te werken met IBM op het gebied van Enterprise Information Integration (EII), kunnen wij ons blijven richten op de geavanceerde BI eisen van onze klanten, terwijl wij tegelijkertijd mogelijkheid bieden tot data integratie en data management functionaliteiten."

Over MicroStrategy
MicroStrategy, opgericht in 1989, is wereldwijd marktleider op het gebied van business intelligence(BI)-technologie. MicroStrategy levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die elke dag wereldwijd leidende organisaties helpt bij het nemen van betere zakelijke beslissingen. Ondernemingen kiezen voor MicroStrategy vanwege de geavanceerde technische mogelijkheden, geraffineerd analytisch vermogen en superieure gegevens- en gebruikersschaalbaarheid. Meer informatie over MicroStrategy (NASDAQ: MSTR) vindt u op www.microstrategy.com.

MicroStrategy en MicroStrategy Business Intelligence Platform zijn (geregistreerde) handelsmerken van MicroStrategy Incorporated in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Andere product- en bedrijfsnamen die worden genoemd zijn wellicht handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.