Gemeente Drechterland

17-5-2006

Oproep kandidaten voor Regionale Ombudscommissie

De Regionale Ombudscommissie behandelt klachten over gedragingen van de veel gemeenten in de regio, waaronder Drechterland. De commissie bestaat uit een voorzitter, een secretaris en twee leden. In de commissie is per direct ruimte voor een nieuw lid. Heeft u bestuurlijke ervaring en analytisch vermogen en komt u (bij voorkeur ) uit het bedrijfsleven? Wilt u zich verdiepen in de â soms complexe â vragen en klachten van burgers en/of ondernemers? En wilt u tijd investeren in een poging om door een kwalitatief goede klachtbehandeling in concrete gevallen de relatie tussen gemeente en inwoners te verbeteren dan wordt u van harte uitgenodigd te solliciteren naar het lidmaatschap van de Regionale Ombudscommissie. Juridische kennis strekt tot aanbeveling.
Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer M.P. van der Horst, ambtelijk secretaris, in kantoortijden bereikbaar onder nummer 0229 252218 of m.vd.horst@hoorn.nl.

Wie in aanmerking wil komen voor deze functie, kan zich binnen 14 dagen na publicatie van deze advertentie aanmelden bij: College van burgemeester en wethouders van Hoorn, t.a.v. de heer M.P. van der Horst, O.v.v. vacature Ombudscommissie. Postbus 603, 1620 AR Hoorn.

Voor meer informatie over de taak van de commissie, kunt u kijken op www.regionaleombudscommissie.nl

---