Ingezonden persbericht


Kwaliteit NewLevel door Novell op global niveau gewaardeerd

Hedel, ........... 2006

Op BrainShare, HET event van Novell, dat plaats vond van 20 t/m 24 maart jongstleden te Salt Lake City, VS met een deelneemersaantal ver boven de 6000, heeft de Novell trainer van NewLevel.nl BV ("NewLevel"), de heer Leo Hordijk, het award "Novell Certified Linux Engineer 9 of the Year 2005" in ontvangst mogen nemen. Dit is een wereldwijde erkenning! Bovendien is mevrouw Judith Littel, Sales Director van NewLevel, persoonlijk gevraagd door Novell om plaats te nemen in de Global Advisory Council, het adviesorgaan dat Novell op Corporate level adviseert over de strategie van haar trainingen.

Beide gebeurtenissen onderstrepen, naast de Platinum status die zij al heeft, de kwaliteit en kennis die NewLevel in huis heeft als het gaat om Novell en Linux trainingen. Deze kwaliteit wordt nu ook wereldwijd herkend en beloond.


1 Leo Hordijk

Leo Hordijk is ruim 15 jaar actief in de ICT als consultant en docent. Ruim 10 jaar geeft Leo les voor NewLevel (voorheen Tulip Education Center). Leo is gecertificeerd als MCSE (NT 3.51, NT 4.0, Windows 2000, Windows 2003), CNE (6.x), CLP, CLE9, SLES 9 en LPI 1 en 2. Leo is daarnaast CNI, CNS en MCT (Certified Microsoft en Novell trainer). Leo is gespecialiseerd in SuSE Linux, architectuur en heterogene netwerken. Leo was de eerste SuSE Linux gecertificeerde engineer in Nederland en daardoor voorloper. Leo ontwikkelt vooral graag klant specifieke maatwerktrainingen.


1 Advisory Council

De Advisory Council bestaat uit een geselecteerde groep mensen van over de hele wereld. Zij spreken namens de Novell Training Partners van hun land of van hun regio. Er is gekozen voor een goede spreiding, er zijn leden geselecteerd die sterk zijn op technische vlak en andere die de markt en algemeen management vertegenwoordigen. Doel van de council is: 'To be instrumental in the continuous growth and development of Novell Training Services world wide. De vijf hoofdpunten waar de Council op dit moment mee bezig is en advies voor gaat uitbrengen zijn:
. . Sales en Marketing Promotions/Campains
. . Online training

. . Academic proposition

. . IT Partner enablement

. . CNI readiness

De Council adviseert en rapporteert direct aan de Director Global Training Services van Novell, de heer Daniel Veitkus. Voor meer info zie www.novell.com/training/council

Harry Lemmens, Novell Area Training Principal Northern & Eastern Europe: " NewLevel is sinds een jaar Novell Platinum Training partner en als enige in Nederland. Deze status vergt van beide partijen een speciale en vergaande wederzijdse samenwerking. Dat dit door NewLevel uitstekend ingevuld is blijkt uit de expliciete waardering die Novell heeft mogen geven middels een lidmaatschap van de advisory council aan Judith Littel, alsook de toekenning "Certified Linux Engineer 9 of 2005" voor Leo Hordijk. Beide wil ik van harte feliciteren met deze uitzonderlijke prestatie. Naast de twee gelauwerden wil ik ook heel NewLevel van harte bedanken voor hun inzet en hun professionele, constructieve en positieve aanpak."

Over Novell

Novell is een leidinggevend leverancier van oplossingen voor secure identity management, web services, application integration en cross-platform networking services. Al deze diensten worden ondersteund door strategisch advies, technische ondersteuning en opleiding.

Over NewLevel
NewLevel is onderdeel van het beursgenoteerde Tulip Computers NV. NewLevel is reeds 18 jaar actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. NewLevel heeft trainingslocaties in Naarden, Maastricht, Rotterdam en Hedel (Amersfoort wordt spoedig geopend). NewLevel biedt een totaal oplossing aan de IT professional om zijn (praktijk) kennis te vergroten, met tal van diensten van open rooster trainingen tot consultancydiensten en specifieke maatwerktrajecten.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Judith Littel
Sales en Marketing Director
NewLevel.nl BV
Tel: +31 (0) 73 5990150
Judith.littel@newlevel.nl

-----------------------

---- --